בקשה חריגה

shima

New member
בקשה חריגה

למישהו יש המלצות על מקומות טובים לאכול בדרום אמריקה? ( פרו, בוליביה ברזיל)? נוסעת ביום שישי - נראה לי שכל הפורום יהיה בנתב"ג. אחרי דרום אמריקה אהיה במערב ארה"ב ונעזרתי במאמרי הפורום. תודה!

liti

New member
לצערי לא אוכל לעזור,

אבל מאחלת לך טיסה נעימה ושתהני מהמסע. לכמה זמן את נוסעת?

פינליש

New member
דווקא לי יש !!!

אם ייצא לך להגיע בבוליביה ללפאז הבירה גשי למקום שנקר "הזאב" אין אחד שלא מכיר. זה מלון של ישראלים שמנוהל ע"י אלי ואישתו דורית. הבן אדם קצת שנוי במחלוקת, הרבה אנשים לא מתקרבים אליו ויש עליו סיפורי אימה בכל היבשת שחלקם לדעתי זאת "אגדה עירונית". לי יש אליו הרבה הערכה כי בסוף הטיול שלי הייתי חולה וחיכיתי המון זמן לכרטיס הביתה ונשארתי לבד כי לא רציתי "לתקוע" את הפרטנרית שלי והיא המשיכה בטיול. אלי טיפל בי, נתן לי חדר לבד וארוחות חופשי ובתמורה עשיתי לו כמה שלטים למלון עם כל זה שיצאתי כמעט מכלל תפקוד בגלל המחלה. ביום האחרון שלי לטיול כשעמדתי לצאת לשדה תעופה הוא אפילו חיכה לי למטה ורצה לקחת אותי, אני תמיד אזכור לו את ההכנסת אורחים שלו והנדיבות שלו. בכל מקרה לעיניין: את מגיעה לשם ושם תשאלי איפה נמצאת המסעדה הצימחונית שנמצאת במלון בסוף שוק המכשפות זה די קרוב ל"זאב". אני לא יודעת אם היא עוד קיימת אני רק יודעת ששמענו עליה עוד כשהיינו בצ'ילה. אני לא יכולה לזכור את שם המלון זה היה מזמן... נסי ומאוד תהני זאת ארוחה מאוד מיוחדת. אם את מגיעה לסוכרה בבוליביה (זאת עיר חמודה לאללה) יש שם שוק מרהיב של מיצים טהעיים לא לפספס!!!! את חייבת לנסות פרי שנקרא טומבה! ועיצה קטנה לסיום: אם את מגיעה ללפאז בטיסה ישירה ולא מטפסת לאט למעלה אל תאכלי בכמה שעות הראשונות שלך כלום !!! המקום הוא בין המקומות הגבוהים בעולם וצריך קודם לנוח עם הרגליים למעלה. הרבה פעמים שישבנו בזאב וראינו אנשים נכנסים לאכול ושניה אחרי זה נופלים מהכסא ידענו שהם באו בטיסה ישירה. אני הגעתי מצ'ילה דרך עיונו, פוטוסי, סוכרה, קוצ'במבה ואז לפאז אז הרגשתי מצויין כי סוכרה היא הגבוהה ביותר. ת - ה - נ - י - !!!!

shima

New member
תודה../images/Emo24.gif

כבר כמעט התייאשתי... אני נוסעת לשלושה חודשים... שמעתי דברים מאוד לא טובים על ה"לובו", אבל בעקבות המלצתך אשקול בשנית! לגבי המיצים, זה לא מסוכן לבטן? בכל מקרה המון תודה, אחזור עם חוויות לפורום ואוסיף כמה מאמרי ברזיל.

למעלה