בקשה חוזרת

timolhs

New member
בקשה חוזרת../images/Emo92.gif

שלום ארינה, רשמתי לך שאלה בעמוד הקודם ואני אשמח לקבל עליה תשובה. תודה, שלומית.

timolhs

New member
שלום ארינה

שלום שמי שלומית ורציתי לשאול אותך, מה יקרה לי מבחינה זוגית תאריך הלידה שלי הוא 12.04.1980 - האם ביני ובין בחור ששמו שחר שנולד ב 09.06.1975 יקרה משהו או שיהיה מישהו אחר? תודה שלומית.

ארינה

New member
הצלחה

סה"כ הקשר בינך לבין שחר הוא קשר טוב, את מאד נהנית בקשר הזה כוון שאת היא זו שמחזיקה את הקשר את יותר דומיננטית ומנווטת את הקשר. כשאת נמצאת במצב שאין לך שליטה על מה שקורה את מתייאשת מהקשר ובא לך לעזוב. סה"כ הקשר הוא טוב וההצלחה שלו תלוייה בך. בהצלחה ארינה

שאלה נוספת

ארינה, רציתי לשאול אם את רואה עתיד זוגי ביני לבין שחר, אני יודעת שהקשר ביננו הוא טוב אבל הוא לא קשר רומנטי, אז רציתי לדעת אם יהיה קשר רומנטי איתו או אם מישהו אחר.

שכחתי לשאול.....ולהודות../images/Emo24.gif

ארינה, צינת שהקשר ביננו הוא טוב אבל אני צריכה להיות יוזמת, אז השאלה היא אם יהיה ביננו קשר אינטימי האם הוא יהיה רק בגלל היוזמה שלי-מפני שיש לי בעיה, שחר לומד איתי בכמה קורסים ועוד כשבועיים נפסיק ללמוד יחד ואז לא תהיה לי הזדמנות ליזום,אז מה עושים? ושאלה נוספת ואני באמת מצטערת שאני מטרידה אותך ככה כי אני מאוד מאוד רוצה לדעת מה יקרה........האם ניתן לראות דרך הקלפים את הרגשות של אדם מסויים כלפי אדם אחר, זאת אומרת מה הוא חושב על האחר וכד´, אם כן אז אשמח לדעת מה קורה במוח ובלב של שחר כלפי,אם יש בכלל שם משהו. תודה וסליחה שאני מטרידה כל הזמן את באמת עוזרת לי.

ארינה

New member
רגשות

לשחר אין רגשות יציבים כלפייך, יש לו רגש של הערכה וכבוד וגם חיבה מסויימת אך קשה לי לומר שיש פה אהבה. הוא כן חושב על קשר איתך אך הוא לא בטוח במה שקורה ולכן הוא לא יוזם כלום. אם את באמת רוצה אותו תנסי ליזום אולי זה יעזור...... בהצלחה ארינה

ארינה

New member
היי שלומית

כשאלתי אם יהיה לך קשר רומנטי עם שחר הופיע לי קלף המין שמסמל שהקשר שלכם יהיה יותר מבוסס על מין מאשר על רגש. אני לא אומרת שלא יהיה רגש אך הקשר יהיה יותר מיני. שחר לא כל כך בנוי כעת לקשר רומנטי רציני אלא למערכות יחסים קצרות ומהנות. תעשי את שיקולייך אם כדאי לך להיכנס לקשר שכזה. בהצלחה ארינה

שאלה אחרונה...אני מקווה../images/Emo9.gif

האם את רואה בכלל מערכת יחסים זוגית רצינית עם מישהו בעתיד הקרוב, נגיד חצי שנה.ותודה רבה לך על תשובותיך, עזרת לי מאוד.

ארינה

New member
מערכות יחסים

יהיו לך מערכות יחסים אבל לא משהו רציני כרגע כי את די מפחדת להכנס לקשר רציני ומחייב. בהצלחה ארינה

למעלה