בקשה ושאלה

בקשה ושאלה

מישהו יכול לתת לי לינק לעדכון הכי עדכני שיש ל- championship manager 2001 2002 והאים יש תוכנה שמאפשרת לי ליצור את "הלוגואים" שבתפריט (בצד שמאל...יש לזה שם?) ועוד שאלה כמה זרים אפשר להביא בליגה ספרדית הולנדית צרפתית אנגלית והאם אפשר לשנות את החוקים בליגה ע"י אדיטור ועוד משהו שחקנים ישראלים לא נולדים בכלל במשחק למה? אפשר לעשות משהו בנגוע לזה באדיטור? ועוד משהו איך לעזעזל אני מביא שחקנים מהנוער?!?!?!?!?!?!? תודה מראש וחג שמח

ofer16

New member
תשובות

1. עדכון - http://www.thedugout.net בצד שמאל יש תפריט עם ההורדות. 2. תוכנה ליצירת תפריטים - בתיקיה של המנג´ר יש תוכנה שקוראים לה piced. אתה צריך קובץ תמונה, ובעזרת התוכנה תוכל להפוך אותו לתפריט. 3. ספרדית - שלושה זרים בכל הליגות (זר - לא אירופאי). הולנדית - מספר בלתי מוגבל בכל הליגות. צרפתית - בליגה העליונה 5, בליגות שמתחתיה 2 (זר - לא אירופאי). אנגלית - שלושה זרים בכל הליגות (זר - לא אירופאי), יש את שיטת רשיון העבודה. 4. אדיטור - אני כמעט בטוח שיש אדיטורים שמשנים את החוקים בליגות. 5. שחקנים ישראלים - כן "נולדים", רק צריך לחכות (אצלי יש את עמוס רביבו...). 6. נוצרים שחקנים ישראלים, אז אין לך מה לעשות באדיטור. 7. שחקנים מהנוער עולים אוטומטית, אין לך אפשרות להעלות שחקנים מהנוער. עוזר המאמן מעלה אותם. חג שמח לך ולכל השאר!
ולאלה שנוסעים לחו"ל -
!

JRM

New member
תשובות

בקשר לעידכון תנסה באתר של cmsorted שהכתובת אליו ברחה לי... את הלוגואים בתפריט אתה יכול לעשות בצייר אפילו, אין צורך בתוכנה. אנגליה - 3 זרים ספרד - 3 זרים הולנד - אין הגבלה צרפתית - אין לי מושג אי אפשר לשנות חוקים באדיטור ושחקנים לא "נולדים" עד שאחרים פורשים, ברגע ששחקן ישראלי פורש אחרי חצי שנה-שנה "יוולד" שחקן חדש אתה לא מביא שחקנים מהנוער, הם עולים לבד, הכמות והאיכות תלויה במאמנים שלך ובמתקנים.

ofer16

New member
www.cmsorted.net

אבל הם מזמן לא הוציאו עדכון חדש. יש אדיטורים מסוימים שאפשר לשנות בהם חוקים של ליגות (אני כמעט בטוח שראיתי פעם).

קיר קמט

New member
יש הוראות טובות מאוד בדוגאאוט

www.thedugout.net כיצד לייצר מאניובארז (שזה השם של ה"לוגואים" בצד.) ואין צורך בשום תוכנה, מלבד צייר :)

למעלה