בקשה דחופה,

הילשלמת

New member
בקשה דחופה,

שלום, קוראים לי הילה ויש לי השנה בבגרות באנגלית להכין דבר הנקרא פרוג'קט, שבו אנחנו צריכים להכין בודה מקיפה על נושא אחד. יש לנו נושא ראשי שממנו אנחנו צריכים לקחת רעיונות, והנושא שלנו הוא משפטים(trails) מעניינים שהיו במאה ה-20. אז אני וחברה שלי יודעות המחזמר שיקאגו הוא מבוסס על סיפור אמיתי, לכן כשהייתי בהצגה לפני שנה א שנתיים, קניתי חוברת כזאת עם הפרטים של ההצגה, וכתוב שם שזה מחזה אמיתי ואת השמות והעיתונים בהם זה פורסם ועוד. בקיצור, אנחנו ממש רוצות לעשות על אחד המשפטים או של זאת העתיקה ממנה את ולמה קלי או את זאת שהעתיקו ממנה את רוקסי הארט, יש למישהו מקום שבו אפשר לחפש חומר? אני ניסיתי בגוגל את השמות של האנשים האמיתיים אבל לא היו תוצאות. האתרים/ספרים יכולים להיות בעברית או באנגלית, ויש אפשרות גם לצרפתית.. זה ממש חשוב ואני מקווה שיעזרו לנו פה.. תודה

A CharmedOne

New member
חיחי אני הכנתי פרוג'קט על שיקאגו

בדיוק על זה... יש בויקיפדיה המון חומר (על כל רוצחת בנפרד ועל הכתבת שאחר כך כתבה את המחזמר). צירפתי לך את הפרוג'קט- אה ואנחנו היינו צריכים לעשות את זה בצורה של מאמר לעיתון.

הילשלמת

New member
תודה רבה!

אבל.. דבר ראשון אסור לנו להשתמש בויקיפדיה("כי כל אחד יכול להכנס לשם ולכתוב מה שהוא רוצה וזה לא אמין
") דבר שני יש בערך את אותו התיאור בחוברת של שיקאגו שהיה בארץ, אבל אני צריכה עבודה יותר גדולה ומקיפה, יש לך רעיון איפה יש עוד חומר על הנושא הזה על הסיבות שהובילו לרצח על כל ההליך המשפטי, וכל הבולשיט הזה.. אוף.

A CharmedOne

New member
זה בעיקר משם, אבל -

בסוף כל קטע שם (כמעט על כל נושא) יש קישורים לאתרים אחרים שעוסקים באותו נושא, אז זה שווה לבדוק.

RossandRachel

New member
לנו יש על הגיבורים שלנו...אני עושה

על ג'ונתן לארסון- היוצר של רנט =] למישהו יש מידע מעניין עליו?

למעלה