בקשה דחופה מאד!

בקשה דחופה מאד!

אהלן! אז יש לי בקשה אליכם והיא ממש דחופה אני חייבת אותה להיום! אז ככה אני חייבת מישהי שיודעת ספרדית אבל פרפקט כלומר או שהיא דוברת ספרדית או שהיא למדה הרבה זמן כי אני צריכה שהיא תהפוך לי מכתב מעיברית לספרדית אז ככה שהיא צריכה להיות דוברת!!!!!!! אז בבקשה אנשים תעזרו לי אני חייבת את זה להיום!!! מי שיכול שירשום לי פה את האייסיקיו שלו ואני יצור איתו שם קשר! ואני יפצה אותו במשהו מבטיחה! תודה מראש -אורטל-

ורדa16

New member
למתה על קמילה!!!!

את רוצה לשלוח לה מכתב ברכה ליום הולדת שלה מחר???? גם אני רוצה!!!!! יש לך את האיי.מייל שלה???? אני יכולה לעזור לך טיפה לרשום מכתב כי יש לי מילון ספרדי בבית

כן זה ברכה ליומולדת שלה!

יש לי פקס שלה ואני לא בטוחה שזה באמת שלה מחר אני יבדוק אם זה שלה כלומר אם היא תחזיר לי תשובה או משהו כזה..... ואני מבטיחה למי שיתרגם לי את המכתב לספרדית יקבל את מספר הפקס!!! -אורטל-

גם אני מוכנה לנסות

יש לי שני מילונים בבית וגם דוד שלי גר בארגנטינה ואני יודעת די טוב אז אני יכולה לנסות נ.ב וואי איזה יופי הפרסומות למורדים!!!!!1 רק היום ראיתי! ראיתי 1 של מיה הפצצית ועוד אחת ל כל מיני קטעים זאת מן כזאת פרסומת למשהו שכתוב בראש 1 כי כבר ראיתי את הפרק הראשון אז לא אכפת לי לראות אותו בפוקס קידס ב-22

omer wild

New member
מאיזה הודעות התעלמנו ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

למעלה