בקשה גדולה...

בקשה גדולה...

אבל לפני זה: סחתיין סיון!! הגשמת חלום של הרבה.. כל הכבוד על היוזמה והביצוע (באמת שמעתי שהיה מדהים במיוחד אקווריוס ביום שישי :) טוב בקשתי הדחופה מאוד: אני צריכה את המילים לכל השירים של "יוסף וכתונת הפסים" בעברית . זה דחוף אז אודה למהירות הרגילה של כל המבינים פה! תודה מראש.. כמובן שאם אין "קישור" נוח, אז ניתן לפנות אליי במסר אישי ואני אתן כתובת אי-מייל או משהו כזה.

יוסף וכתונת הפסים..מלים לשירים.דחוף

בבקשה?!....אתם בטוח יודעים.. זה לילד שלי ליום הולדת..באמת חשוב! תודה

כן...באמת הגזמתי: אצמצם לכמה..

לדעתי בעיקר את הבאים: שיר הפתיחה (WAY WAY BACK MANY CENTURIES AGOׁ חלום יוסף חלום פרעה (חשוב!) תפיסת בנימין ב"גניבה" זיהוי יוסף (?dont you recognize my face..is it hard to see נראה לי שאלה הכי קריטיים. וכך..במופע חד פעמי כל המחזמר בביצוע יחיד!! ("ואח"כ אבא יארגן משחק כדורגל בין הבנים לבנות ואמא(אני) תחתוך את העוגת מגרש כדורגל!" חהחה..מוזמנים לטעום) WISH ME LUCKֱ תודה

וזיהוי יוסף...

אלה היחידים שאני זוכרת בעל פה... וגם את הפירוש של יוסף לחלום פרעה, אם זה יעזור... כל השאר איני זוכרת, ואין לי את הדפים...
סורי...

סתיו...עזרת מאוד: תודה

גם הפירוש לחלום פרעה יהיה טוב-אם לא´כפת לך לשלוח לי..(אני אאלתר בחלום פרעה) תודה "חיוך+חיבוק" (האייקונים לא עולים לי...)

הנה הפירוש לחלום פרעה

שכחתי מילה אחת... נדמה לי שזה בצורת, אבל אני לא בטוחה...

תודה רבה סתיו!!!

אולי מישהו עוד ייזכר בחלום עצמו?? אנסה בכל מקרה ושוב תודה

בבקשההההה

קודם כל סאחה על הרעיון אני גם הייתי שמחה אם אמא שלי הייתה מביאה לי מילים ממחזות זמר...... זה שיר מאד משמח....

הנה ההשלמה...

אחרי הבית שמסתיים במילים "ואני לבד", זה ההמשך: "תנו לי לחזור פתחו הדלת חלום ותכלת כבר חשכו מזמן" זה היה מה שחסר. בנוסף - זה לא "עולם שלי יגע" אלא "עולם שלי, עולם יגע". מקווה שעזרתי...

diri

New member
השירים הללו ממזמן בקבצים...

מה קורה פה...? יום טוף, דירי

האם כוונתך לשירי יוסף?

כי חיפשתי ולא מוצאת שם זכר (מלבד מה שכבר נתנו לי פה-ועל כך המון תודה לסתיו -זכרתי..!) אם את/ה מכיר מאוד אודה לכמה שעדיין חסרים: חלום יוסף רגע תפיסתו של בנימין תודה

סתיו,DIRI...עוד קצת מאמץ..בבקשה!

עדיין צריכה עוד כמה שיירם של יוסף חלום יוסף חלום פרעה (והפירוש) תפיסת בנימין המון תודה

אנני..תודה!

דווקא שיר שמח אם מסתכלים פנימה.. לגבי היום הולדת אז זה לא ממש בשבילו.. אלא..ואל תצחקו.. כך היה הדבר. בנסיעה של שעה בשבת הילדים התחילו לעצבן.. אז כמו כל אמא טובה חיפשתי הסחה. התחלתי לספר את סיפור יוסף ואחיו (בדיוק עברנו ליד אלומות חציר בשדה אז הייתה לי אסוציאציה לחלום..) לצורך ריתוק מיידי התחלתי לשיר פתאום (באנגלית) את השירים.. וכך המשכתי במשך 45 דקות את הכל תוך כדי תרגום חופשי של רוב השירים (וקיצורים כמובן..!) הם כל-כך התלהבו, שהוא החליט שביום שישי, ביום הולדת בכיתה, ה"פעעילות" שאני אעשה לילדים יהיה... סיפור יוסף לכיתה!! אז...לא נראה לי לתרגם תוך כדי לפני כל הכיתה, לכן צריכה את המילים. פסטיש?

זאת פעם שנייה שאת קוראת לי סיון...

אז אני סתיו, נעים מאוד. בכל מקרה, יש לי את המילים של יוסף, חלק מהן אצלי בראש וחלק על דפים. הבעייה שהדפים אצל המורה שלי למוסיקה, ואני כבר מלא זמן מבקשת ממנה שתביא לי אותם, והיא כל פעם שוכחת... אעשה את המיטב כדי להשיג אותם מהר יותר...

סתיו סתיו סתיו...

אני ממש בושה ונכלמת!! לא יודעת למה נדבק לי הסיון (שם של אחיניתי האהובה) אבל זה כנראה גילי המופלג. תודה על חיפוש השירים, זה עד יום ה´ בצהריים כי יוההולדת בכיתה ביום שישי!! תודה

למעלה