בקשה בשליחות..

בקשה בשליחות..

לחברה טובה שלי יש בעיונת קטנטנה: שתי חניכות שלה, חברות טובות לשעבר, רבו והן מפצלות את השבט. אחת מהן רוצה להשלים, אבל השנייה לא רוצה.. היא חשבה על לדבר עם זאת שלא רוצה להשלים ולעשות לה פעולה יחידנית [בסגנון של אחד על אחד], אבל אין לה מושג במה להתמקד. חוץ מזה שיש את העניין עם כל השבט, צריך גם פיתרון לפילוג. יש למישהו רעיונות מה לעשות? נ.ב. [והכי חשוב!
] הבנות הן בשבט ניצנים..

ליחנוש 1

New member
אממ

אין לי מושג,אבל הכי טוב זה שהיא תקח את שתיהן לשיחה,ושזאת שרוצה להשלים שתבקש סליחה וזהו.. אני בטוחה שאם היא תיהיה בשיחה עם שתיהן אז הם יעשו סולחה..

isilme

New member
../images/Emo205.gif

זה תלוי במה הכי משפיע על החניכה הזאת, וכמה היא בוגרת... אם היא די בוגרת שתנסה לדבר איתה על שנאת חינם. אם היא לא כ"כ, שתדבר איתה על מה שזה גורם לשבט.. (הפילוג וכו'..) ועל כמה שהיא פוגעת בחברה השנייה. בד"כ במקרים כאלה (שני ילדים רבים, אחד מוכן להשלים ואחד לא) זה שלא מוכן להשלים מרגיש כוח שפתאום הוא שולט על המצב צריך לגרום לה להבין שלא היא שולטת על המצב ולהזיז אותה מעמדת הכוח שלה (אבל את זה אין לי מושג איך לעשות, אם למישהו יש פתרונות יצירתיים...) ככה היא אולי תתרכך ותהיה סולחה. שיהיה לה בהצלחה:) ~נוית, ריגשת אותי עם ההודעה~

עם כל השבט- להתחיל מערך של אחדות

אפשר לספר את הסיפור עם האבא ובניו (ההדגמה עם המקלות),ובכלל- לא חסרות פעולות כאלה.

למעלה