בקשה בבקשה

בקשה בבקשה ../images/Emo140.gif

אני מחפש את השיר "כולם מדברים על שלום" מהופעה שהוא שר את החלק שהוא מוסיף משהו כמו "כבר יבשנו עינינו מלראות איך הקמנו לתפארת..." מי שיכול לרשום גם את כל מה שהוא אומר על ההקדמה עם מאיר אריאל ואת כל מה שהוא מוסיף תודה!!!!!

הנה...

אומרים שהאדם הוא רק אפר ועפר אם זה ככה, אנחנו עושים המון רעש בשביל אבק מאיר אריאל קרא לזה "בוץ מתוחכם" ואין פלא שאדם בתוך עצמו נחנק כבר קהו אוזנינו מלשמוע ועינינו מלראות איך לתפארת החיים הקמנו אחלה בית קברות האמת היא רק אחת, אבל יש לה מיליוני צורות מיליוני פנים, מיליוני שמות

The Macker Girl

New member
אני חושבת...

שצריך להוסיף את זה לקיצורים של הפורום... ככה שכל מי שיבוא לחפש את זה יחסוך בשאלות!
קיצר, מותק... את השיר אין לנו (כי מתנתן איטי), אבל הנה המילים: אומרים שהאדם הוא רק אפר ועפר אם זה ככה, אנחנו עושים המון רעש בשביל סתם אבק מאיר אריאל קרא לזה "בוץ מתוחכם" ול פלא שאדם בתוך עצמו נחנק כבר קהו אוזנינו מלשמוע ועינינו מלראות איך לתפארת החיים הקמנו אחלה בית קברות האמת היא רק אחת אבל יש לה מיליוני צורות מיליוני פנים, מיליוני שמות

The Macker Girl

New member
|כוכב|נצל"ש|כוכב|

ביקורת על ערב ההיפ הופ שערוץ 11 ארגן ב"בארבי" - כאן.
היא רחוקה מלהיות טובה...

ביקורת סתמית ולא נכונה!!!!

פשוט נתנו לבנאדם שחושב שראפ בישראל לא יכול להתקיים כי זה נשמע מעפן לכתוב ביקורת... ומה הוא כותב שלפחות כשג'י זי שר על ביצ'ס וכאלה הוא עושה את זה בחן... אם כלא 6 היו עושים כמוהו הוא היה טוען שהם חיקוי מסריח שלו לא? אז כאילו זאת ביקורת עויינת לפי דעתי. ועכשיו לציטוט: " ואל תגידו לי שבעברית זה לא הולך ואל תגידו לי שאסור לי ללכלך ואל תגידו לי שאני צריך להיות שקט כי בשב"ק היום סוגרים את החשבוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן" - אין קשר לחיים!!!

The Macker Girl

New member
בקטע הזה את צודקת...

אני בכלל לא מסכימה איתו בנוגע לביקורת על האמנים (היציאה הגדולה: "סאבלימינל והצילייה שלו" ;-]). חוץ מהמחמאות שהוא הרעיף על פישי, כמובן... הבנאדם אכן גדול ומצחיק וכו' וכו' וכו'... ולפואנטה: לדעתי הביקורת על המופע עצמו לא רחוקה ממה שהיה שם. אז נכון, לא הייתי... אבל כשמצלמים תוכנית לטלוויזיה, מן הסתם, ההופעות לא מלאות, ותמיד יש תקלות, והכל איטי, והכל צריך לעבור מסך, ועושים הכל מאה פעם עד שמצליחים וכדי שיהיו מיליון ואחת זוויות. בקיצור - דואגים שלמי שיראה את זה בטלוויזיה יהיה מגניב ומעניין. ואנשים ידעו את זה, ובגלל זה לא היו שם אנשים שבאמת אוהבת ת'מוזיקה, אלא ילדים קטנים. אה, כן... וגם בגלל שלא פירסמו את זה בשיט! ערוץ 11... תמיד עושים חצי עבודה...

MiToOsH

New member
מיכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo104.gif

עד שהצלחתי להוציא ת'שיר הזה מהראש!!!!!!!! אמן תנסי לצום ולא תצליחי!!!

למעלה