ללא נושא
אני רק אציין שאני טיפה שתוויה אז אני לא אחראית לשמיעה הרעועה שלי. וגם מהופעה להופעה זה קצת משתנה, אז ממש לא באחריותי. פרח קיר עם הכוס האחרונה ניסיתי לשתוק עוד צעקה ניסתי שוב למרוח את מה שמסרב להיות רגיל וידידותי להיות עדין רק לא איתי מה שלא מדבר ממני כבר לא יכול יותר להסתתר אצלי, אצלי כי אני רוצה עוד נמאס כבר כל לילה לעמוד מהצד, מהצד, מהצד כי אני רוצה עוד נמאס כבר לעמוד מהצד כמעט היה כבר מאוחר ולא ראיתי שום דבר שיכול היה לשנות אותי באמת אז התחלתי למהר ופניתי בסמטה פחד לא יסנוור אותי יותר כי אני רוצה עוד נמאס כבר כל לילה לעמוד מהצד, מהצד, מהצד כי אני רוצה עוד נמאס כבר לעמוד מהצד פרח קיר מתעורר הוא קודם כל שובר ומריח טוב מאד לאן זה מתדרדר ופחד לא יסנוור אותי יותר כי אני רוצה עוד נמאס כבר כל לילה לעמוד מהצד, מהצד, מהצד כי אני רוצה עוד נמאס כבר לעמוד מהצד עם הכוס האחרונה ניסיתי לשתוק עוד צעקה ניסיתי שוב למרוח את מה שמסרב להיות רגיל וידידותי להיות עדין רק לא איתי מה שלא מדבר ממני כבר לא יכול יותר להסתתר אצלי, אצלי לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה... שוב פתאום הנה שוב אנחנו רבים הנה שוב לא מדברים פתאום או שאולי זאת רק אני מתכוונת שוב, לחזור לבד פעם הייתי יותר טובה בזה שוב, להתלבש יפה בשביל אף אחד שוב כוס קפה בטלוויזיה יש משהו טוב קולה דיאט בבקשה מחפשת את הדלת ולפעמים אין לי סבלנות שיגמר הערב והאוויר שבחוץ עד שדלת המונית נסגרת את הדרך חזרה תעשי תמיד לבד את הדרך חזרה תעשי תמיד לבד פתאום טריקה של טלפון והקול שלנו קר ומסכם וכל מה שאהבנו באמת נעשה שביר, מתמעט פתאום אולי מאוחר מדי ושוב לחזור לבד פעם הייתי יותר טובה בזה שוב להתלבש יפה בשביל אף אחד שוב כוס קפה בטלוויזיה יש משהו טוב קולה דיאט בבקשה מחפשת את הדלת ולפעמים אין לי סבלנות שיגמר הערב והאוויר שבחוץ עד שדלת המונית נסגרת את הדרך חזרה תעשי תמיד לבד את הדרך חזרה תעשי תמיד לבד