בקשה אישית

בקשה אישית

אני מאוד מבקשת מהזן הגברי בפורום ל-א לשלוח לי מסרים אישיים בבקשה. אני לא מעוניינת להכיר/להתכתב/להעביר זמן.. אם יש לי מה לומר אכתוב על גבי הפורום. תודה!

נמאס

לחסום ניק ניק...וגם לא נעים לי להתעלם. אז לפני שמישו מתכנן לשלוח....שפשוט לא יעשה את זה. מבוקשת? למסרים העילגים שאני מקבלת אי אםשר לקרוא בשם "ביקוש".

תזכירי לי כמה זמן את פה?

מעניין שאחרי תגובה או שתים גג שכתבת פה משכת את תשומת ליבם של אותם שולחים....חח...אהבתי ת`לא נעים שלך.../tapuzforum/images/Emo163.gif

גג שבוע...

ההודעה היחידה ששלחתי כבר מזמן לא בדף הראשי..ומשום מה כל יום כמה וכמה מסרים.. ו..רציני שלא נעים לי.

חח...הזוי ביותר...

קשה להאמין...תגידי יש מצב את מעלה כמה מסרים עילגים ששלחו לך...מעניין לראתזה...

ומה נראה לך?

שהייתי מעלה הודעה כזאת עצבנית לפורום סתם? עלה לי קצת הסעיף...;) ו...ברור שלא. אני לא מתכוונת לבייש אנשים....סה''כ שיניחו לי.

אממ..כן...

מאמין ששלחו לך מסר אחד שגרם לך להתלהב מיזה....כי תכלס אם זהיה באמת אתלא במת חושבת שאותם אלה יראו שזה מעצבנותך וזה מה שיגרום להם להפסיק פיתום...

חמוד...

את תפוז אני מכירה עוד כשהיית בחיתולים..;) וההודעות האלה לא חדשות..בכל פורום שהייתי זה היה..אבל לא בתדירות כזאת..... ולאנשים בוגרים בפורום "שידוכים" אפשר לפנות בצורה מכטבדת ולבקש שיפסיקו. יש מבין?

מה שכן...

כולם מציינים שזה בעקבות ההודעה שכתבתי בפורום. ונכון לתקופה האחרונה לא כתבתי בשום מקום חוץ מכאן.

כתבתי

על חוויות הפגישה הראשונה..וכמה זה מוזר ושונה מכל דבר אחר. לא נושא שמצדיק התדיינות במסרים.. ונראה לי שגם השרשור הזה כבר מעיק על יושבי הפורום.. אז אני יוצאת. ערב טוב

אז לפני שכותבים במקום מסוים

עדיף קודם לבדוק אם שייך בכלל לכתוב...לי ניראה שזה ניקים שמכירים אותך ממקומות אחרים...

מבדיקה שערכתי

אמור היות כאן בין ניק אחד לשתיים שמכירים אותי... ומרבית הסיכויים שהם לא יפנו אלי במסר.

אדיררררר תפסיק לחפור לה!!‏

ותשתדל לא לשלוח לה מסרים עילגים/tapuzforum/images/Emo3.gif

למעלה