בקר קריר למדיי

גלבועא

New member
בקר קריר למדיי

יום חמישי, מחר שישי, ולדעתי ביום ראשון, לכל המאוחר ביום שני תסתיים שביתת המורים הגדולה, שתוצאתהּ, אני בטוחו, תהיה שיפור דרמטי בשכר המורים, לגבי שאר הדברים, אני מטיל ספק רב [הקטנת מספר תלמידים בכיתה, אפשרות לפטר מורים גרועים וכו'] ידענו שיש קשר עמוק בין ילדינו אבל לא ידענו עד כמה עמוק ועישר הוא. אנחנו שמחים מאוד על כך. יום טוב

יום חמישי ועוד שבוע עובר../images/Emo141.gif

ומקווה כבר לכתב לכם שהיה יום לא קל בעבודה. איך האבא ההוא כתב ? שילדיו מטפסים על הקירות ? אז גם אני כבר רוצה לחזור לעבודה. טוב ,בינתיים משפרת את מיומנויות הבישול,הניקיון והניג'וז. יום קריר לכם ונעים.

alona 9

New member
בוקר טוב, בשורות טובות..

הלוואי..
שיגמר כבר. אמא, מוכנה אני בינתיים לנדב לך קצת ממני ימים, לא קלים בעבודה.. שיהיה לנו סוף שבוע נעים, אופטימי, וביום א" ..כולם לעבודה.

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור, יופי של זריחה

חויתי הבקר. הוקסמתי מקרני הפז שבקעו דרך אפור העננים וצבעו את שוליהם בכתום זוהר. עכשיו השמים מכוסים עננים אין פיסת תכלת ואין קרן שמש. רוח חרישית ונעימה מנשבת. "זה הסתיו עם הענן ועם הרוח המיבב...:" השובתים- מלאו מצברים הרי עוד מעט תכרעו תחת המעמסה...

alona 9

New member
אור ..את השמש לא פגשתי

ואת הגשם,עדיין לא חשתי,אולם הכל אפור גם פה..מחכה לו... הנתנגן יחדיו עם הסתיו?

את זוכרת את הספונג'ה ? אז כעת קשר לדיאטה

שימי לב לקשר בין עבודות הבית לקלוריות כאן. יותר לא מחליפה מצעים

אבל המורה

כשאני רואה את בתי אחת להמון זמן היא רוצה אותי לעצמה כמה שרק אפשר. וניצלתי את הזמן לנסיעה לחמותי ולצערי "נפלתי" על הלוויה פתאום. נכון שרשמת מוצדק ? וכעת עפה להחתמות.

alona 9

New member
מישהי מהמגיבות לכתבה שם שאלה....

כמה קלוריות שורפים ברכיבה על מטאטא..

אורצ'וק

סלסלת הכביסה שצירפת ממתינה לי ליד המכונה (ולא בוירטואלית). חמודים הבנים שלי, התעוררתי מהשלאפשטונדה ומה רואות עיני ? בדיוק! בית מצוחצח ,מצעים מוחלפים .דווקא הם לא צריכים דיאטה
. גלבוע, שבוע הבא בכיכר. כל המורים האילתים יהיו שם. גם את מורתי ( pf ) מוזמנת. ב-17.11 בעצם כולם מוזמנים למען החינוך בישראל.

pf26

New member
17.11 זה מוצ"ש הבא, לא?

עד אז תסתיים השביתה, יהיו 24 תלמידים בכיתה וישרור שלום עולמי, או במילים אחרות - נדבר כשיתקרב ...

לא סיימת את מפת הדרכים

24 תלמידים, 8 שעות תוספת לתלמיד, מחשב לכל מורה בחדרון ממוזג עם שולחן כתיבה וכסא מנהלים, תוספת שכר 26% , שעות לליקוי למידה וכל זה עד ה-17.11. חזון אחרית הימים.

למעלה