בקר מגניב לכולם מה צופה לכם הסופ"ש הפרוע שעומד על סף דלתינו ?
פ פיה ביישנית New member 12/11/09 #2 בוקר אור../images/Emo42.gif אין לי מושג... אין לי תוכניות קבועות מראש, כל מה שאעשה יהיה ספונטני לגמרי אבל אני מקווה שיהיה מעניין. סופ"ש פרוע לצערי לא נראה לי יהיה.. מה איתך סוק'?
בוקר אור../images/Emo42.gif אין לי מושג... אין לי תוכניות קבועות מראש, כל מה שאעשה יהיה ספונטני לגמרי אבל אני מקווה שיהיה מעניין. סופ"ש פרוע לצערי לא נראה לי יהיה.. מה איתך סוק'?
ס סוקרטס פה New member 13/11/09 #12 זו התוכנית בינתיים אני רק מחכה לסיים למצוץ מהמדינה הזו את הכסף האפשרי וקדימה לארץ הקודש (תאילנד) איפה שתמיד מחייכים אליך ולאלכוהול אין סוף
זו התוכנית בינתיים אני רק מחכה לסיים למצוץ מהמדינה הזו את הכסף האפשרי וקדימה לארץ הקודש (תאילנד) איפה שתמיד מחייכים אליך ולאלכוהול אין סוף
מ מקסיקני טעים New member 14/11/09 #13 אני נוסע בסוף חודש הבא לשלושה שבועות לשם. בפעם הרביעית.חולה על המקום הזה.
ס סוקרטס פה New member 14/11/09 #14 אני הייתי פעמיים כבר אבל הפעם בצער רב וביגון קודר אני לא אהיה שם השנה כנראה יש תוכנית לעבור לגור בפאטיה
אני הייתי פעמיים כבר אבל הפעם בצער רב וביגון קודר אני לא אהיה שם השנה כנראה יש תוכנית לעבור לגור בפאטיה
ס סוקרטס פה New member 15/11/09 #22 כולם מחייכים אליך אין אסור, מותר לך שם ליהיות מי שאתה רוצה ומה שאתה רוצה, וככל שתשתגע יותר יהנו ממך יותר והנשים, אוח הנשים, איזה כיף איתן, ובנוסף לכל זה אתה במקום הכי יפה בעולם והכל בגרוש וחצי מגיע לסף דלתך
כולם מחייכים אליך אין אסור, מותר לך שם ליהיות מי שאתה רוצה ומה שאתה רוצה, וככל שתשתגע יותר יהנו ממך יותר והנשים, אוח הנשים, איזה כיף איתן, ובנוסף לכל זה אתה במקום הכי יפה בעולם והכל בגרוש וחצי מגיע לסף דלתך
M Matsman New member 14/11/09 #15 "התוכנית" יעני מילים ריקות בלי כיסוי איזה כסף אתה כבר מוצץ מהמדינה ?