בקר יפה לכולנו

גלבועא

New member
בקר יפה לכולנו

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור, היום זה היום למה? תפו

סליחה אם לא עקבתי.. שיהיה בכיף ובהצלחה.

לא ספרתי כאן. אני בציפייה ומתח...

אספר רק בערב. נגד עיין הרע........ סליחה.

נפגשנו. איזו התרגשות. איזה שמחה!!!

אינני יודעת מי מכם זוכר את סיפורה של יתומה לשתי אמהות. כאן לפני שבועיים לערך.......... ובכן יצרתי איתה קשר. שוחחנו בנייד, במסרים... בקשתי את הסכמתה לאמץ אותה לתת לה חום של אם תשומת לב. הרגשה של משפחתיות........ נפגשנו היום. במשך 3 שעות ספרה לי על עצמה. פתחה בפני עולם שאינני מכירה.......... אני עדייין נרגשתתתתתתתתתתתת אבל כל כך מאושרת. נשמור על קשר.......

את גדולה../images/Emo39.gif

מה אפשר כבר לומר ? הלוואי וירבו כמותך. ניחנת כנראה ב
ענק. יישר כוח

דנה5555

New member
תפו- כל הכבוד לך...../images/Emo24.gif

אני בטוחה שהיה מרגש ומרתק... מקווה שהקשר בינכן יימשך...

גם אני מקווה. היא היתה כל כך פתוחה

פתחה את סגור ליבה בחורה שהחיים למדו אותה המון והיא רק בת 20............

אנפה2

New member
בוקר טוב, חוויה מיום המשפחה.

אתמול כמובן לא היתה הפעם הראשונה שהוא אמר לי את זה, אך אתמול היה יום המשפחה, וכאשר שאלו אותו "ספר על המשפחה שלך", הוא סיפר שהוא מאמץ את משפחתה של היפה שיושבת מולו שזו אמא שלי, וכאשר הגעתי הוא סיפר שהוא מאמץ אותנו. לפני שהלכתי הוא ביקש שאבוא היום ואקח אותו ואת אמא ללובי של בית האבות, כי יש שם בזאר, הוא רוצה לקנות לאמא מתנה, ושנשתה בקפיטריה ביחד קפה, אמרתי לו בסדר ללא היסוס. לאמא אמרתי שמחר כלומר היום אגיע שוב ונלך עם ידידה מבית האבות לשתות ביחד קפה בקפיטריה, על המתנה לא סיפרתי לה. לפני רבע שעה אמא מצלצלת ואומרת לי שלא אגיע, כי זו אחריות גדולה לקחת 2 זקנים סיעודיים כמוהם לשתות קפה . ואני רק רציתי לעשות לזקן בודד אחד כמה שעות של נחת..

אנפה2

New member
חוויות מיום המשפחה.

אמא בת 87+ בבית אבות , התאהב בה איש בן 94 שאתמול אמר לי בפעם המי יודע כמה שהוא מאוהב בה, באמא . אתמול כמובן לא היתה הפעם הראשונה שהוא אמר לי את זה, אך אתמול היה יום המשפחה, וכאשר שאלו אותו "ספר על המשפחה שלך", הוא סיפר שהוא מאמץ את משפחתה של היפה שיושבת מולו שזו אמא שלי, וכאשר הגעתי הוא סיפר שהוא מאמץ אותנו. לפני שהלכתי הוא ביקש שאבוא היום ואקח אותו ואת אמא ללובי של בית האבות, כי יש שם בזאר, הוא רוצה לקנות לאמא מתנה, ושנשתה בקפיטריה ביחד קפה, אמרתי לו בסדר ללא היסוס. לאמא אמרתי שמחר כלומר היום אגיע שוב ונלך עם ידידה מבית האבות לשתות ביחד קפה בקפיטריה, על המתנה לא סיפרתי לה. לפני רבע שעה אמא מצלצלת ואומרת לי שלא אגיע, כי זו אחריות גדולה לקחת 2 זקנים סיעודיים כמוהם לשתות קפה . ואני רק רציתי לעשות לזקן בודד אחד כמה שעות של נחת..

בוקר נהדר

יום קצר בעבודה ,ארוךךךךךךךךךךךךך בבית. מתחילים ס.ק.ס לקראת סוף שבוע.

גלבועא

New member
אז רק שתדעו

בחדר המורים חילקו סוכריות שאסור לי בכלל לאכול [יש לי סוכר גבוה מאוד] זוגתי קיבלה עציץ רקפות לבנות.

ואצלנו

המורות קבלו ערכת טיפוח ממוצרי ים המלח ומגבת מפנקת, והמורים קבלו ..... משהו אחר.

למעלה