בקר יפהפה לכם

גלבועא

New member
בקר יפהפה לכם

בואו נראה מה מחכה לי היום: ישיבה בשעה 10:30 ישיבה בשעה 12:30 רופאה - 15:50 מסיבת פרידה מאחת הדמויות האהובות עלינו ברשת בשעה 19:30 אני כל יום מסתכל על היום ועל ההפתעות שמצפות לנו בו. זה עוד דבר שקיבלתי מחדש לפני שנתיים, לאחר המשבר וההתמוטטות הגדולים שלי.

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור,

בקר קריר ונעים. בסיבוב הבקרעל האופניים, באחד הפארקים, בחלק הותיק של הכפר, 3 תרנגולות מטיילות על השביל - יצאו מחצרן. גם הן רוצות להתאוורר. וכשמעו את איוושת האופניים התחילו לקוד קוקודה קוקודה קוקודהבקולי קולות, שתיים זינקו חזרה לגדר ולחצר ואחת המשיכה לטייל בשולי השביל כאילו כלום. מעיד שלכל תרנגלת אופי שונה. בקובץ תרנגול בכפר צולם מזמן. איני מצלמת ברכיבה... ובהמשך היום? עבודה כרגיל - והביתה. וככל ערב ובקר התחברות אינטרנטית לבת ומשפחתה בארה"ב...

m i t a l y

New member
גלבוע

לא הבנתי, איזה משבר והתמוטטות????? שמחה שהיום, הכל יותר טוב ואופטימי בשבילך. בוקר טוב לכולם

pf26

New member
בוקר טוב

מה אתה לא בחופש??? סתם....
היתה לי פגישה בבוקר עם הורים של תלמיד ועם היועצת. בשמונה וחצי (הפגישה בתשע) הם התקשרו ליועצת להזכיר שהפגישה בוטלה על ידם שלשום. למה אף אחד לא הודיע לי? לפחות ניצלתי את הזמן בבי"ס לארגון אחרון של הארון שלי בכיתה ולתיוק מסמכים אחרונים כדי "לסגור את השנה". למזלי לא עברתי התמוטטות כדי לדעת להעריך כל יום שעובר כרגיל, ללא אסונות או צרות מיוחדות. שרק תימשך השיגרה המבורכת הזו, לא מבקשת יותר. אה - ובריאות כמובן!!!

למעלה