בקר יום ראשון,

גלבועא

New member
בקר יום ראשון,

קריר זו נחמה יש שביתת מורים ומרצים, אמא לבוגרים כבר 21 יום ללא סיגריות - כל הכבוד לך
היינו אצל הבן אתמול, הוא נראה נהדר. הצטלמתי איתו, ובקרוב תהיה לי תמונה שלו למחשב

m i t a l y

New member
בוקר טוב

גם אצלנו קריר ואנחנו עברנו כבר לשמיכות מעבר. אתמול היינו במיני-ישראל. הבת הראתה התעניינות מפתיעה עד.... הצהריים... ואז התחילו ה"הצגות" שלה. היה קריר אבל מי שיראה אותי יחשוב שיצאתי מחוף הים ולא שמתי קרם הגנה (נשרפתי...). יום0 טוב לכולם

שבוע טוב וסתוי

21 יום ללא סיגריות 11 יום ללא עבודה וללא שכר
והיום ריאיון עבודה (כמה אפשר לבלות עם חברות, לקרא, לעשות מקרמה
). חשבתי שבוע- נהדר ,אך לא רואים את הסוף. יום נעים לכולם

alona 9

New member
בוקר טוב,21 יום ללא...

את מלכה אמא לבוגרים,במיוחד כשזה מקביל לחוסר עבודה,חוסר מעש ו..חוסר שכר.. בנסיון עלוב שלי לגמילה,(שבועיים),הפלתי את האשמה על מנהלת הבנק שהחזירה אותי לסורי. כל הכבוד מאם,בהצלחה בראיון היום.
יום טוב לכולנו.

איזה מלכה ואיזה נעליים.

את יודעת כמה שיחות אני מנהלת עם עצמי בנושא הסיגריות. ואני מה זה משכנעת אותי .לא פשוט בכלל,אך יש לי תמיכה מהבנים. לגבי הריאיון אני בדילמה. פעם ראשונה בחיי שאני הולכת לריאיון עבודה. לא יודעת מה זה. ומה יכולים כבר להציע לי במשביר ? אמנם זה טוב יותר מבית מלון ,אך שיתנו לי ללמד. בזה אני טובה. ל

alona 9

New member
בעצם,אני מבינה שאת מוותרת

על תחום ההוראה,מה יהיה כשתסתיים השביתה?, האם לא תחזרי ללמד?... במשביר?...
אוהבת מאד להיות שם.. כן !!! ויש לי כרטיס מועדון.

הגזמת

אחרי 30 שנה שאני אוותר ? גם אם לא הייתי אוהבת (ואני כן) לא הייתי עושה צעד כל כך לא אחראי. כן, במשביר. אין ברירה. במקרים מסוימים לוקחים מה שיש.(אבל שוב תלוי במה). אולי אפגוש את לובה

alona 9

New member
לא יודעת..אולי אני יותר מידי

שאוטוטו היא מסתיימת... אז לבינתיים,קחי כל מה שיש, ומלובה.... בירחי כל עוד נפשך אלא אם כן,בא לך חיפוש יסודי..

21 יום ללא סיגריות!!! קולולולולולולווולווו

איזה יופי. אני שמחה שאת הולכת לראיון עבודה ומנסה בכל זאת לעבוד ולהשתכר בזמן הזה של השביתה. מי שרגילה להיות בתוך מערכת החינוך כל כך הרבה שנים והכי טוב יודעת ללמד, בטח תתקשי פתאום לעשות משהו אחר , אבל זה עוד משהו ללמוד. לפחות יש קשר עם אנשים, תיירים ובטח תלמידים שמסתובבים בגלל השביתה. בהצלחה !!

אז זהו.במשביר אני לא.

כי העבודה שם לא מתאימה למגבלותי. לא נורא. לפחות יש לי עיסוק עם החיילים. מחפשת עזרה. סלוגנים נגד משתמטים, בעד מתגייסים לצעדת מחאה. הצעותיכם יתקבלו בשמחה.

shkedud

New member
פנה קוטה- הללויה לך!!! אל תישברי,המשיכי../images/Emo140.gif

איכסה עישון...

ההודעה שלי התייחסה להפסקת העישון

של אמא לבוגרים. אני לא מעשנת כבר שנים.

../images/Emo42.gifבקר טובבקר אור, שבוע טוב

כמובן. בקר ריר ונעים. ואני כבר ליד המקלדת הציבורית.... זו שבעבודה. העבודה היא חיינו... לא? השיר מוקדש לשובתים/משובתים. מי שמכיר ובא לו - ישיר העבודה והמלאכה / ח"נ ביאליק מי יצילנו מרעב? ומי יאכילנו לחם רב? ומי ישקנו כוס חלב, ומי ישקנו כוס חלב? למי תודה, למי ברכה?- לעבודה ולמלאכה! מי יתן לנו כסות בקור? ומי בחושך יתן אור? מי יעל מיים מן הבור, מי יעל מיים מן הבור? למי תודה, למי ברכה? לעבודה ולמלאכה! ומי נטע עצים בגן, לפרי וצל, כל מין וזן, ובשדות זרע דגן, ובשדות זרע דגן? למי תודה, למי ברכה? לעבודה ולמלאכה! מי הכין לנו פינת גג, גדר לגן, לכרם סייג, ומי טרח ומי דאג לכבוד שבת, לכבוד החג? למי תודה, למי ברכה? לעבודה ולמלאכה! על כן נעבוד, על כן נעמול תמיד, בכל ימי החול. כבד העול, נעים העול! ובעת הפנאי נשיר בקול שירי תודה, שירי ברכה לעבודה ולמלאכה!

בוקר טוב לשבוע חדש

יום ראשון ראשון פנוי לשנת הלימודים הנוכחית. רק בשבוע שעבר חולקה מערכת קבועה!

למעלה