בקר טוב

בקר טוב

בקר טוב :)מחייכת בבקר העיר אותי צלצול הטלפון בשעה 7 -- מי מעיר מורה בחופשה הייתי בתוך חלום ... תכננתי פריצה לכספת של הדוד שלי בירושליים .. והקול נשמע לא מוכר .. הלו ...הלו... איב... מי זה שאלתי ... זאת חוה שאל הקול.... כן עניתי בתמיההאיב זה אני אבי ... אבי שאלתי? ופתאום ירד האסימוןלי אני צוחקת אבי שלי... הקול נשמע מוכר... החבר שלי שכבר שבועיים מטייל לו באמריקה נזכר שאני חיה והתקשר...נסע לפלורידה אחרי ראש השנה בחברת בת הדודה שלו ובתו בת ה16 ובנה של בת הדודה גם הוא בן ,16 עושים טיול משפחה -ואותי כמובן לא הזמינו... בעוד כמה ימים הוא יבקר וישהה כמה לילות אצל הבת שלי במנהטן טוב אז צריך להכין את הרקע לדבר עם האמא שלה הרי מלון אורחים בחינם זה לפחות דורש טלפון לארץ לחברה... .. ואתם בודאי מרגישים את התיסכול שנה וחצי של חברות .... בזבוז זמן את האמת לא התגעגעתי אליו ...אני נהנת מאוד בלעדיו חוץ מדבר אחד שחסר לי ....המממממ....[ ואת האמת לא נורא אפשר גם בלי...יש תחליפים מפלסטיק... טוב ... זה לא נקרא בגידה... למרות שהיו כבר כמה הצעות ששמעו שהחבר בחו´´ל אני פשוט מרגישה שלא בא לי ... לא מבטיחה שאצליח להחזיק מעמד עוד שבועיים אבל בינתיים מסתדרת... אז אבי בפלורידה ואני פה בכלל לא מסכנה דווקא נהנת מהחופש... מגי אולי את באה אלי לשבת?...

magy

New member
בן

אלף יונות .....
דווקא יש לו פרצוף של שה תמים. אם היית באה למפגש...היינו חוזרות ביחד. נסי להזכר....כעת חיה, (יענו לפני שנה בדיוק), הייתי אצלך. היה חג. הזיכרון הדפוק שלי לא מאפשר לי לשכוח אפילו לא התכתבויות שהיו לי מהמחשב שלך במשך החג. ישבתי אצלך וכתבתי "לנוסטלגיה". איך היה כתוב בכינוי שלי? "מגי בראש העין", וכל הפורום שאל מה אני עושה שם. וואלה....אני הולכת לחפש את זה בארכיון של נוסטלגיה. Those were the days...my friend.. ולא רוצה להסחף לסיפורים אחרים...

magy

New member
ואם מדברים על שובבות

הייתי מעניקה צל"ש לנשות השוטרים. הן דואגות לבעליהם שעובדים כל כך קשה....וגם לחבריהם. ממש ראוי להערצה...

למעלה