בקר טוב ?

מצטרפת להחלטה בקר טוב באמת../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

ברמת השרון מזג אויר חורפי- בוכה אולי בגלל חיילנו די עם כל הסבל הזה.

יום קשה../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

משתתפת בצער המשפחות השכולות, החלמה לפצועים, שכל החיילים ישובו בשלום. אמן. נקווה לשבוע רגוע יותר.

pf26

New member
בוקר אפור אחרי לילה לא קל

עברתי בלילה בין ילדי. וידאתי שכולם בבית (גם החבר של הגדולה), מי שאפשרי - כיסיתי בשמיכה. חשבתי איך מארגנים את הממ"ד כך ששישה אנשים יוכלו לישון בו, כמה בקבוקי מים לקנות "ליתר בטחון" וכמה ממתקים "שיהיה". אנחנו גרים באזור השרון, לא בגבול הצפוני ולא בגבול הדרומי, אבל כל הארץ היום היא גבול אחד גדול והפחד מתחיל לשתק אותי. והעיפות מההיסטוריה החוזרת על עצמה (זו מ-48): זוכרת את סיפורי אבא שלי שפונה כנער מהקיבוץ המופגז, בעוד אביו/סבי נשאר במשק ונלחם, ספורי חמי שנאלץ לפנות את המושב בו נולד וגדל, מושב שלא נבנה מחדש עד היום. בוקר קשה לי הבוקר.

אני מאוד מקווה

שאת לא פסימית כמו שזה נראה. לפי מקום מגורייך זה חלום הבלהות של מדינת ישראל. קסאמים מיהודה ושומרון. אבל יש לציין שאנחנו דומות ב"אופטימיות.

לצערנו כל פעם אזור אחר שלנו על הכוונת

במלחמת המפרץ חטף בעיקר המרכז. אין ספק שהעובדה שאנו חיים במדינה צרה וארוכה היא יתרון יחסי וחסרון ממשי. הווה נחזק את ידם של כל מי שנמצא עכשיו בטווח האש תושבים וחיילים כאחד. שמרו על אופטימיות כי זה מה שנותר לנו אחרי השטויות של אולמרט..................

pf26

New member
אני בד"כ טיפוס אופטימי

(איך אמרו ה"קומדי סטור"? מפגרים-אבל אופטימים) אני מקווה שכשהאפור בחוץ יעלם, יחזור אלי החיוך, אבל כרגע אני לא מצליחה למצוא בי את התקווה שפעמה בלבבות של סבי וסבתי, כשיבשו ביצות, כשסללו כבישים, כשהעבירו את הילדים למקום בטוח יותר ונשארו להלחם על הבית עם בני הנוער. אני כל הזמן מוחקת שורות מסויטות שנכתבות לי במקלדת, אז עדיף שישאר ככה-מחוק. ובנימה אופטימית זו - אנחנו כנראה נשארים כאן בפסח. אתם נוסעים לאנשהו?

בטח נוסעים../images/Emo10.gif

א. השנה יוצאים לחופשת ערב ליל הסדר, מה שמשאירא בדיוק שבוע חופשה (גם את יום המימונה לקחו
). ב. ובכל זאת נוסעים (בארץ) לבת שהולכת ותופחת.

למעלה