קניות, עבודה, בצהריים עוזרת אחר כך מוציאה את כל הנכדודים מהגן מהצהרון, כמו כל יום שני. מקווה שיעבור יפה ומוצלח. מחר אתחיל בהכנות בבישולים חלק אני קונה. ויהיה טוב. אנחנו חוגגים בבית.
אתמול חילקתי שי מהעירייה למשפחה נצרכת, ההרגשה היתה טובה, המשפחה השנייה לא היתה בבית אז אולי היום יחלקו להם. מקווה שכל עם ישראל יחגוג ולא יהיה חסר בחג.
../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור, תקוותי כתקוותיך גלבוע,
אלא שב הם שם למעלה, בצמרת השלטונית, איני בוטחת. ואני מסתובבת עם קוצים בזיצפלייש, התרגשות רבה וקוצר רוח. לקראת הכינוס המשפחתי החגיגי בערב ראש השנה. כינוס שני בשבת, ואז ביום שני טסים מערבה אל משפחת בת הזקונים, אל נכדתינו רחל הקטנה. שנה טובה.
מקווה שהחג יהיה רגוע בכל חלקי הארץ, ושהימים שיבואו אחריו יהיו רגועים לא פחות. הבת משרתת לא רחוק משם ואומרת שהם שומעים את כריזת "שחר אדום" מכיוון שדרות. כשהיא נולדה סבא שלי ביקש שעד שתגדל לא תהינה מלחמות בארצנו. מזל שהוא לא רואה מה נעשה במדינה שבנה, בכבישים שסלל (כן,כן, כביש דגניה-צמח), בשדות שזרע ובפרדסים שנטע.
אני חוזרת כל יום הביתה עייפה מאוד, אחרי יום עבודה ארוך ומתיש. מכיוון שרוב היום אני מול המחשב, כבר אין לי כח "אליו" בערבים ולכן... מעבר לכך, יש המון עבודה, יש הרבה לחץ וצריך להספיק מהר ובלי טעויות, אבל... אני נהנית מאוד וטוב לי