בקר טוב

גלבועא

New member
בקר טוב

למרות שאני חולה קמתי על פי דרישת שעון העבודה. אתמול ההספק שלי היה אדיר, כולל ביקור תנחומם של תלמיד שאביו נפטר מסרטן בדמי ימיו. [גיל 47] היום אנוח

מה קורה, גלבוע ?

ככה מתחילים שנה ? שכב תנוח והחלמה מהירה.
דרך אגב, הגיעו אליכם ציונים ? עד צהרי אתמול לא הגיעו אלינו. ולגבי ההספק. אני סגורה עד חנוכה עם חוברות מוכנות ומשוכפלות. (אצלנו ההוראה אינה פרונטלית ,אלא בעזרת גירוי הוראה של דפי הקנייה וסיכומים מונחים. אין מחברות.השימוש בספרים הוא מינורי.

גלבועא

New member
ישנם כבר ציונים

טרם העבירו למנב"סים / מדב"סים השונים. אמרו לנו, ענין של יום יומיים.

בוקר נפלא לכולם../images/Emo39.gif

היום מגיעה בתי וחתני (וזה לא קורה לצערי רבות בגלל המרחק). אז נשארת היום בבית לבישולים ואפייה. וחייבת לשתף אתכם. אתמול הבן רואה את המצרכים לעוגות.שואל את בעלי אם אני מכינה. ואז אומר אה, בשביל אחותי וגיסי (במין טון שאינו משתמע). והם אחים קרובים וחברים שאין ביניהם חילוקי דיעות,או יסוד לקנאה. למרות שאצלנו בבית תמיד הבישולים והעוגות הם על בסיס יומיומי. תגידו, יש שמץ של קנאה גם אצל הגדולים ?

גלבועא

New member
בוודאי ובוודאי - יש יותר משמץ של קנאה

ואמי, ההיא שרוקדת ומתעלסת עם המלאכים עכשיו, אני מקווה בשבילה, ניצלה את הרגשות האלו כדי לסכסך בין הילדים הבוגרים שלה, וכאשר בטעות היינו נפגשים שלושתנו אצלם בבית ומייד מתחילים לריב, היא היתה מזדעקת ונורא כועסת, עאלק. גם אצלי בבית הצאצא מתלונן שאחותו מקבלת הכל, בשבילה... וגו' אבל אנחנו לוקחים את זה בהומור. כי נמאס לנו להיות מואשמים בדברים לא אמיתיים.

גלבועא, אצלי בבית

כשהייתי ילדה הייתי תמיד הכבשה השחורה - אפילו כשהייתי לבנה לגמרי
עכשיו - אין העדפה ואין קנאה. אפילו החתולים לא מקנאים זה בזה.....

m i t a l y

New member
בוקר נפלא. גם אני...

לא מרגישה כ"כ טוב היום וכנראה נשאר בבית, לגמור את חוברות החופש, לשחק קצת משחקי שולחן... גלבוע, תרגיש טוב
מאם, שיהיה בכיף עם בתך וחתנך

צבעולית

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

סוף סוף אני מפרגנת לי איזה יומיים חופש ככה עם עצמי, מכל הלחץ הזה. פגישה עם חברות, בילוי עם בן הזוג, שקט, שקט, שקט ומנוחה. גלבועא - תרגיש טוב ושמור על עצמך למען תלמידיך. אמא לבוגרים תבלו טוב עם הבת והחתן תפנקי אותם כמו שצריך. שיהיה לכם יום צבעוני.

mich78

New member
צהרים טובים ../images/Emo140.gif

זה החום שמתיש את כולם ? עוד שבוע מתחילים את הגן
כ"כ עצוב שהכיף הזה עומד להסתיים

למעלה