בקר טוב

lernerbe

New member
בקר טוב../images/Emo185.gif

בקר טוב ומבורך לכולם היום התפניתי קצת לכתוב לכם, אחרי שבוע קשה של חוסר שינה וטיפול באימי. יש לה מאתמול עובדת זרה צמודה ,כך שאני יכולה לחזור לשגרת חיי אין זה אומר שלא אבוא כל יום לדאוג לכל הצרכים. נקווה שתתאושש ואנו נרגע מעט (כמה שאפשר) בת-שבע

מנורה

New member
בת שבע מאחלת לאמך ולך את כל הטוב

שבעולם. מקווה שמחר תבואי לחגוג איתנו. אשמח להכיר אותך

bimbo.

New member
בת שבע, כל טוב לך ולאמך. טוב

שמצאת מטפלת. חשוב מאוד טיפול צמוד מאדם מיוחד לכך. גם אני מקווה שבואי מחר לחגוג עימנו.

lernerbe

New member
מפגש

תודה על האחולים אנני יודעת היכן מתקיים המפגש אשמח אם תעדכני אותי. בת-שבע

emmy5

New member
בת שבע ,בוקר טוב. רפואה שלמה לאימך

שמחים לראותך שוב איתנו ,אנחנו נהיה מאוד שמחים להכיר אותך , ונהיו שמות עם פנים ,כולם ..ולא שמות ללא פנים ..תקבלי מסר על מקום המפגש ..בוקר טוב ומהנה ,

מנורה

New member
אריקה שמחה לראות אותך../images/Emo140.gif

על חשבון מחר מקווה להתראות

eruka6

New member
בוקר טוב מנורה מחר../images/Emo108.gif

יש לי תור לרופא, אני מקווה שאוכל להספיק להגיע

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר נהפלא של יום חדש ../images/Emo24.gif

שולחת לכולכם
חם על חשבון מחר
לבת שבע היקרה, איחולי רפואה שלמה לאמך. מנסיון אישי אני רק יכולה לאמר לך, שיותר חשוב מנקיון הבית זה נקיון האדם. אני מקווה שאמך תזכה לטיפול מסור חם ואוהב. מצפה לראותך אתנו מחר
ולאריקה היקרה, בשום אופן איני מוותרת על נוכחותך במסיבה. תגיעי אלינו בריאה ושמחה עם חיוך רחב על פנייך היפות

אנימו

New member
בת שבע בוקר טוב וברכות להחלטה

להעסקת עובדת זרה. חייכם יראו אחרת (יחסית כמובן) ואיחולי שתחזרי לשגרת חייך בהקדם . איחולי בריאות לאמך ולכל החולים באשר הם.

boaz31

New member
../images/Emo41.gifלכולם שלום ויום מבורך ממש כך

אני לא כל כך מבין בשרשורים אבל לא ראיתי יום מאז שהצטרפתי לפורום{{בערך חודש ימים}} שיש סדר מופתי של ממש בהודעות שנרשמו עד עכשו כמו היום כמוכן בלי לעשות " עין רעה" הפורום כל כך נעים בו שקט ורגוע אין גלים וכושר הכתיבה שלי לא מי יודע מה כך שמספיק לי היום !!!-

למעלה