בקר טוב

offe

New member
והנה אני בשעה מוקדמת היום ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

בוקר טוב לכולם, כן גם אני לעתים נזרקת ממיטתי בשעות מוקדמות. לפעמים יש אילוצים - סידורים מקווה שיהיה יום יפה ומואר. אמי'לה - דקה לפני שאת נוסעת בילוי נעים. לכל הנמצאים שיהיה המשך נעים לכל שיצאו שגם יהיה יום נעים. offe

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo42.gifבוקר טוב ושבוע לכולם ../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif

אתמול הייתי בעתיקות בית שאן וביקרתי באזור בית שאן. הכי חשוב - ארוחת הצהריים - אכלנו בנווה אור. יום נפלא, מדריך נפלא וחבורה נפלאה. למה האוכל הדבר הכי חשוב? כי זה מזין את הגוף ונותן בריאות. וגם אני לחברים מאחלת לנו הרבה בריאות גופנית נפשית רוחנית מחשבתית ועוד ועד. נחת אושר וסיפוק עצמי ממשפחה והסביבה ובעיקר בעיקר מעצמנו. מקווה להיכנס יותר מאוחר. לכל אחד אישית באמת מכל הלב כל טוב. ו.. מי שיש לו שאלה או בקשה אנא שלחו מסר או התקשרו ואני אשמח לעזור. מי שאין לו את הטלפון שלי
שישלח מסר ואני אשלח לו. יעלי

מנורה

New member
בוקר טוב יום נעיםן ושבוע נפלא../images/Emo42.gif

|לאמי החביבה בילוי נעים בים המלח ונסיעה טובה
לבת שבוע לבת מצווה של הנכדה
בלון| חסרתם לי בסוף שבוע זה הצלחתי לעבור על ההודעות הרבות הסיפורים היפים והמצגות אבל החלטתי התנתק. נהנתי מאילת חוף הים השמש השקט האוויר האביבי פשוט היה מקסים. הלכתי לי לאורך החוף התבוננתי באופק הלבן הסתכלתי על הים הרגוע והאוניה השטה לה בעיטיות לאורך החוף ולפתע רעד אחז בגופי האם היופי האלוהי הזה יכול ברגע אחד להעלם? הסטתי מבטי הסתכלתי על החול הרך והחם חשתי אותו תחת רגלי והמשכתי בדרכי נוצרת רגע נפלא זה בליבי כי האושר הם הרגעים היפים כאן ועכשיו. שבוע קסום לכולם

מנורה, שמחה לקרוא שנהניתם.....

והמחשבות על האידיליה שיכולה להתנפץ ברגע עצובות... הטבע מעניק לנו אושר ושמחה - אך גם מכה בנו ללא חמלה.

מנורה

New member
אכן כך חונה לכן צריך לנצור

את הרגעים היפים ולהנות מהם. לפזי אגיע רק אחה"צ נוסעת לבדיקות. הרבה יותר נעים להפגש בשמחות אבל ברגעים קשים המפגשים מחזקים ואתה לא מרגיש לבד. ובשביל זה יש חברים

HAVA159

New member
לכל הפורום, נקבל את השבוע החדש

בברכה בשמחה ובבריאות טובה ושתיהיה לנו שבוע נפלא שבוע מוצלח ובשורות טובות, לו יהי לו יהי אנא לו יהי. והמשך יום נהדר. אוהבת
חוה.

MAOR1924

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכל החברים

גם אני מיצטרף לכוווווול הברכווות ומאחל לכל הפורום ישאר כח

../images/Emo42.gif בוקר טוב חברים מי מגיע לפזי

היום - אני מתכוונת להגיע בשעות הבוקר בסביבות 11.00 יום נעים לכולם.

maxima

New member
צהריים טובים חברות/ים...../images/Emo141.gif

מנורה שמחה שנהנת באילת אוהבת את מה שכתבת אכן הכל זמני איננו יודעים מה יהיה בדקה הבאה אממי תהני בחופשתך ולכולם המשך יום של אור ואהבה

ד"ש מפזי לכל חברי הפורום ../images/Emo39.gif

והיום זכיתי להכיר את בועז החבר החדש בפורום, וזכיתי גם לקפה טעים מגו'ודי שלנו וכמובן גם לנישוקים וחיבוקים...כיף להתראות איתכם חברים - בכל מצב...

חונה חמודה, תודה על הטרמפ. היה

על הכיפק אצל פזי, למרות שעשינו את זה קצר. אבל לא היתה לי ברירה, גרה בצפון הרחוק והקרררררררררררר. גם אני הכרתי היום לראשונה את בועז החבר החדש בפורום וגם את קסם מ"קסם של קומונה". ושניפגש רק בשמחות!!

offe

New member
אחה"צ טובים ../images/Emo24.gif

מריימי, נחמד לראות שנהנית לפי התאור זו הייתה הנאה מרגיעה. מה שהגורל יזמן לנו בנוגע למים (צונאמי) נקווה שלא יתגשם לעולם. לכל אלו שטיילו בשבת ונהנו - נהנית בהנאתם. offe

offe

New member
ביקור ניחומים אצל פאזי

ביום שישי בימבו ואני ביקרנו את פאזי ומשונה לומר - אולם היינו עמו - עם ילדיו ואשתו והשהות בביתו הייתה מאוד נינוחה. הלוואי ולא יידע לעולם צער. השתתפות החברים בפורום הן בצער והן בשמחה מצביע על ידידות אמת. offe

boaz31

New member
|חיבוקביקור ניחומים אצל פאזי-היה לי

הכבוד להכיר את פאזי ואת יוד היחידה ואת חונה לרגע וכן את קסם וכולם מקסימים בעיני והכל במהלך ביקור ניחומים אצל פאזי.. תודה לחונה לרגע שלקחה אותנו בטרמפ מרשים למחוז חפצנו והתרשמותי היא שפורום זה ממלא תפקיד רב בכור ההיתוך של הציבור החבר בו !!!! כמי שהתחבר לפורום מזה שבועיים נהניתי היום מהחברה לתוכה הגעתי ואכן כל הכבוד לכם !!!!

ערב טוב לכולם

רק עכשיו אני מצטרפת אליכם, מאוד יפה שהיו חברים שהלכו לבקר את פזי, אני מאוד מעריכה את זה, גם אנחנו רצינו לבקר אותו ולצרף אלינו את איזו, אבל בעלי עדיין לא מרגיש טוב, רוב השעות של יום שבת הוא היה במיטה, השיעול לא עוזב אותו, לא נעים לשבת בין אנשים ולהשתעל ללא הפסקה, מחר הוא ילך עוד פעם לרופאה. הי יעלי איזה טיול יפה היה לך, גם מזג האויר חייך אליך. חוה איזה שיר יפה שמת לנו, שיהיה לכולנו שבוע נעים. מנורה , ברוך הבא, שמחים שבילית יפה ונהנית מהחופשה. שבוע טוב, לשאר החברות/ים, אחזור אליכם בסביבות 8, מקווה לפגוש אותכם בפורום.
לכולם מכל הלב

לוסי5

New member
ערב טוב לכולם

הנני חדשה בפורום מאד נעים לי להיות בחברת אנשים בני גילי

למעלה