בקר טוב

boaz31

New member
../images/Emo12.gif חונה לרגע - רואה כל פגע -לשאול

רוצה לשאול אותך שאלה שאלתית :: האם הפסקה הנ"ל מלווה אותך אוטומטית או שאת מקלידה אותה מדי פעם ??? אם חדרתי לתחום הפרטיות אבקש את סליחתך.. הפרצוף בסמיילי צריך להיות --שאינו יודע לשאול---

בועז, הסיומת היא חתימה אוטומטית

ניתן להכנס לכרטיס האישי לעידכון פרטים ובתחתית השאלון\כרטיס יש אפשרות להוסיף חתימה\משפט שמוסף אוטומטית לכל הודעה. ערב טוב

boaz31

New member
|כלנל--חונה לרגע תודה לך-למדתי ומכל

מלמדי השכלתי !!! דעתך הפרטית חשובה לי אם להשתמש בפתגם:::"החיים הם משחק כל עוד אתה לא נשחק"!!!|

boaz31

New member
../images/Emo39.gifל-חונה לרגע תודה על המלצתך !!

אנסה לחבר הפתגם המומלץ לחתימתי!!!

HAVA159

New member
לוסי5 ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif החם../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לוסי אם תרצי לשאול משהו, אני לרשותך. המשך ערב נפלא שיהיה לך. אוהבת
חוה.

izuizu

New member
ערב טוב ללוסי המצטרפת החדשה

ברוכים הבאים . ערב טוב לחוה וערב טוב לחונה . לבועז לגיוד ולכולם . גם אני הייתי אמור לבקר את פזי אבל לא הסתדר . שלחתי לו דש עם קסם ערב טוב לכולם

offe

New member
ערב נעים לוסי 5 - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לביתנו הלבבי. מקווה שתהני עמנו ונהנה ממך. יש לנו פה מגוון של אנשים ממש על הכיפק. בידידות offe

מנורה

New member
ערב טוב חברים ../images/Emo51.gif על קבלת

|הפנים. ברוכה הבאה לוסי ל
נו החם והמפרגן.
|לעוד נציגה מהשרון. הינו אצל פזי והוא מוסר לכם חברים דרישת שלום חמה . אופי בימבו חונה לרגע ג'וד (שבאה מהצפון הרחוק) ובועז (שהיגיע למרות שאינו מכיר אותו אישית). חברים חיממתם לו את הלב .

HAVA159

New member
לאה שלום ולכל הפורום ערב טוב../images/Emo140.gif

שולחת לכם זר בריאות שיספיק לכל. מנורה את מילאת את המצברים,עד לחופשה הבאה, ממש נהדר. אופי מה שלומך, ראיתי שיגיע חברה חדשה לפורום דרכך וכמובן היתי בין המברכות. חברים שיהיה לכולנו ערב טוב ושבוע נפלא, אמן. אוהבת
חוה.

לדרדרית ערב טוב,

אני בעד ביקורת, אבל ביקורת בונה, אני חושבת שאדם שמעביר ביקורת צריך להיות לפחות מקצועי בנושא שהוא נותן ביקורת, כשאדם כותב, הוא לא סופר את המילים, הוא כותב את הלך מחשבותיו, גם צייר לא בודק כל צבע שהוא שם , הציירים משתמשים הרבה באינפרשן של אותו הרגע, כשאני יושבת לצייר ציור אני רואה אותו בדמיוני, אבל הרגשות מאוד משפיעות, ולא תמיד אני עושה את מה שחשבתי, למרות שנושא נשאר אותו נושא, אני מקווה שאת מבינה אותי.גם סופר שכותב ספר, הוא יכול לכתוב פחות ובכל זאת יבנו מה הוא כתב, אבל ברוב הספרים כתובים הרבה פרטים, להמחשה של מחשבותיו. בידידות

offe

New member
לילה טוב לכל חבריי ../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

רצונו של האדם כבודו. לקח לי זמן להבין שפורום מורכב מכל מיני נושאים שונים ומשונים - גם אני הייתי רוצה שכל היום יביאו סיפורים - שירים - נושאים מעניינים - אולם עולמנו מורכב מעוד נתחים וכל אחד נותן את הנתח הטעים שלו - לשני ישנה הברירה - פשוט לא להגיב (כמו שמנורה אומרת) רק למה שגירה אותו להגיב. אז שתהיו לי כולכם בריאים ותחלמו חלומות נעימים.
offe

MAOR1924

New member
ללאה שלום שלום רב

לא יודע למי כתבת מה שכתבת ועים אני מבין מה פרוש המילה ימפרישן אבלעים זה נכון אני גם כתבתי מין הינפרשין שלי עובדה שטשושה לקחה לצומת ליבה עים זה סגרנו את הפרשה תודה

למעלה