בקר טוב

בקר טוב../images/Emo153.gif

מכירים את זה? לקום ולא לדעת מה לעשות? ללכת לים? לבריכה? להשאר ליד המחשב? לנוח כי מחר מתחיל שבוע עבודה?אני ככה יושבת לי וחושבת והזמן עובר לו ,התחלתי לקרוא ספר נוסטראדמוס, האם להמשיך עכשיו.? האם ללכת בכל זאת לים? אוףףףף

magy

New member
לכי עם נוסטראדמוס לים.....

למה שתלכי לבד......?

שילה1

New member
עשי מה שעושה לך כף....../images/Emo3.gif

מה שנכון לך לאותו רגע..יום ושעה.. ומי אני שאחליט בשבילך?????"

|שמנהדר הולכת עכשיו לים .שוב

מברכת אותך מאגי ,על פתיחותך ורגישותך, חיבוקי ממני.

softy

New member
גם אני התעוררתי הבוקר עם

הדילמה הזו. לפני כמה ימים טבע אדם למוות בחוף הים אל מול ביתי ,חוף שבו אני נוהג לשחות בו כל יום. מאז, המציל נכנס לאטרף ולא נותן בכלל להכנס למים אלה רק עד גובה הבירכיים. ומאחר ואני רגיל לשחות רק בחוף הזה, אני מתבאס לאללה ואני מוציא את זעמי כאן בפורומים של תפוז. מֶה עלי לעשות?

magy

New member
להמשיך ולשחות איתנו....בביצה...

יש פה כמה צפרדעות וכמה נסיכים......וגם כמה נסיכות וכמה צפרדעים.... אבל הפלנקטונים טעימים לאללללללללה.
"המֶה" היה יפה..........

אני ME

New member
קודם כל

עליך "להתבגר" (מה זאטוט כמוך עושה כאן?) אחר כך כל שישאר לך (באמת, באמת) לעשות הוא: מֵההה (כמו ציגאלע- לא הסתדר לניקוד
)

softy

New member
אֶה בֶה צִיגלֶע מֶה

אז הבעיה היא שפורום ארבעים בהנהלתו הנוכחית היה ונשאר משעמם עד מוות, ואם למות אני רוצה למות בנשיקה. פורום ארבעים וחמש אומנותי, הוא כל כך אומנותי עד שאני חושש שלא אוכל לעבור את מבחני הכניסה לשם. מה שנשאר לי הוא פורום חמישים, אתם בלאוי הכי מחר כבר לא תזכרו מי אני.

שילה1

New member
לעבור לשחות בבריכה...../images/Emo6.gif

לבחור את היוקרתית שבסביבה,ואת השעות הנכונות.. אולי שחיה זו תביא עמה עוד כמה התפתחויות...

היה נהדר בים../images/Emo180.gif

נכון שהוא נורא סוער אבל כיף לזנק מתחת לגלים ולהרגיש שאת חלק ממנו.הייתי עם בעלי שעה ,הוא ישב והסתכל ואני שחיתי לי ,מדי פעם נפל בגד הים מתחת לאיזה גל גדול אבל חוץ מזה היה יופי.

למעלה