בקר טוב רציתי לשתף אתכם כי

בקר טוב רציתי לשתף אתכם כי

הכלבה הקטנה שאימצתי ושעברה תאונה לפני שמצאנו אותה עוברת היום ניתוח באגן הירכיים ואנימקווה שעשיתי החלטה נכונה אנא החזיקו לנו אצבעות.יום טוב לכולכם.

mikilk

Active member
בהצלחה!!!

לי יש 3 כלבים כאשר 2 מהם אסופים. את "כתם" אספנו ביום גשום מאוד - גורה קטנטונת שנזרקה ממכונית. "כתם" היא כלבה הכי לא גזעית (לעומת השניים האחרים - סמוייאד וגולדן רטריבר), קטנה ומוזרה - אבל משלושתם היא הכי מסורה לנו, הכי שומרת והכי אוהבת. כנראה שהם יודעים להעריך ולאהוב את מיש הצילם וטיפל בהם!!! שיהיה לכם רק טוב!!!

תודה רבה על התמיכה

חזרנו מהניתוח ואבן אחת ירדה מהלב עכשיו מחכים לראות כיצד תחלים

DOLPHINREEF

New member
מחזיקה אצבעות, שהכלבה תרגיש טוב

מה שמה?... ואל תשכחי לעדכן אותנו על מצבה

שם הכלבה הוא שושה והפירוש הוא

פלפל חריף וכשמה כן היא לא מביישת את שמה חזרנו אחרי שלש שעות הביתה והיא עדין מדממת מהניתוח אבל היא כבר מחפשת דרך לזוז ואפילו אכלה כך שנראה שמחר היא כבר תהייה יותר בסדר הלוואי.....

smady a

New member
היי אשד אני מקווה שהכל יהיה בסדר

מה זאת אומרת יהיה בטוח שבסדר. לי יש עכשיו פינצ'רית שקוראים לה נו אך??? שושה.

איזה יופי גם שושה שלי היא קטנה

היא תחש(ביגלה) מעורבת עם בסט נאית מקסימה ומשום מה אינני מצליחה לשלוח תמונה שלה.

תודה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

כל כך מרגש שאתם איכפתים שבא לי לחבק אתכם אז לילה טוב וחלומות נעימים

../images/Emo107.gifעצוב לראות את שושה המתוקה ..

סובלת בשקט... היא שוכבת כואבת ומנסה בקושי רב לזוז... נקווה שמחר היא כבר תרגיש טיפה יותר טוב... שיהיה לכן -לך ולשושה- לילה רגוע.. לילה טוב ריקי

ים כחול

New member
מחזיקה אצבעות חזק ../images/Emo107.gif../images/Emo23.gif

בבקשה תעדכני אותי מה קורה טוב?? שולחת חיבוק למתוקה והצלחה !!!

שושה מרגישה קצת יותר טוב

הצלחתי לעזור לה אתמול בלילה לעשות פיפי על העיתון מאחר והיא רגילה לעשות את צרכיה בגינה,היה לה קשה לקבל את שינוי המקום מה גם שזה סמוך למקום הלינה שלה. אני מקווה שהבקר גם תרצה לאכול ולשתות ואז לאט לאט לחזור לעליצות המטרפת שלה . תודה תודה לכם על התמיכה זה מאד מעודד ועוזר.

נכנסתי בזמן טוב. ומה שלום הנסיכה?

רק האהבה עוזרת ומרפאה אותם. אומרת זאת מנסיון והערצה אין סופית לחיות המחמד שיודעות בהחלט להחזיר כנגד האהבה שהם מקבלים. היכולת להתרומם ולהחלים ממצבים קשים מאוד. ליבי ליבי איתכם. שריתוש

הנסיכה מרגישה יותר טוב היום וכבר

לעסה עד תום עצם עור שלמה אם כי קטנה. ותודה על ההתעניינות אשלח יותר מאוחר תמונה שלה לאחר הנתוח ועכשיו.

יש להם יכולת אחלמה מדהים../images/Emo24.gif

וראוי להערצה. איזה יופי שהתיאבון עובד. משמע מבריאים. מחזיקה לכם אצבעות... אהבה לבעלי חיים/כלבים לעולם אינה נגמרת. שריתוש.

למעלה