בקר טוב לכן ולכם

גלבועא

New member
בקר טוב לכן ולכם

שמחנו לקרוא את התגובות שלכם בשרשור על ההחלטה לשנות את שם הפורום, וכנראה בהכרח לשנות גם את מהותו. שמחנו לקרוא את שרשור מתכון העוגה שהביאה אמא של בוגרים. היום נפנה להנהלת הפורומים לשינוי שם הפורום, ובקרוב נעלה את מכתב הפתיחה החדש. שבוע מקסים לכולכם ולכולכן.

pf26

New member
צהרים טובים

רק אל תשכחו לעדכן מה יהיה השם החדש, כדי שאדע לחפש אותו. הילדה-חיילת חזרה לשבת ויצאה הבוקר לשבועיים רצופים. היא אמרה שאסור לבקר בשבת ואני לא הבנתי מדוע, ואז חברה אמרה לי שהדתיים התלוננו שרק את הילדים שלהם לא מבקרים (כי הם לא נוסעים בשבת) ולכן הוחלט על "איסור ביקור קולקטיבי" בכל הצבא. מישהו יודע אם זה נכון או סתם שמועות מרושעות? סה"כ היא די מרוצה. משעשע אותה שאומרים לה מה ללבוש, תורנות מטבח הצחיקה אותה והחבר'ה סביבה נחמדים . בשבת הזאת יצאו ממני תכונות הוריות שלא הכרתי בעצמי: בישלתי, אפיתי, כיבסתי, גיהצתי, נישקתי וחיבקתי ללא הפסקה, עד שאפילו היא לא הבינה מה קורה. בעלי סתם התפוצץ מצחוק, אני המשכתי עם כאבי הבטן. טוב נו, תוך שנתיים זה יעבור

את במשפחה טובה

אני כבר שנתיים רצוף שבתות של כביסות,גיהוצים, שיפשופי שמן, אפייה,עוגיות לבסיס (אם תרצי אמליץ לך). אצלי אבל הכל בכפול. תאומים. מתה על השבתות האלה. מעדיפה כך מאשר שלא מגיעים. ודרך אגב לגבי דתיים. נהוג בצבא שהורי דתיים מבקרים בשישי. יתכן שבטירונות זה לא כך. בכל אופן העיקר שיהיה לה טוב.

alona 9

New member
וכל גיחה הביתה,או יציאה לשישבת

זו ממש חגיגה..תמיד מחדש,כאילו לא ראיתי אותן חודשים..כאילו חגיגה..ההכנות כמו לחג. שנתיים חולפות מהר..

m i t a l y

New member
מעניין מה יהיה אצלי כש...

הקטנות שלי יתגייסו כי... אני כל יום מגהצת, מכבסת, מבשלת, מנשקת, מחבקת ומשתדלת לתת זמן איכות לבנות שלי. ורק רגשות האשם והמצפון ממשיכים לנקר לי בראש

למעלה