בקר טוב יקיריי

רחלית2

New member
בקר טוב יקיריי

איך ישנתם? כבר לילה שני שאני לא מצליחה להרדם

touti

New member
לחץ מהחיים

לצאת להתאוורר או דאגה בלב איש ישיחנה:)

רחלית2

New member
לפרט?טוב החוצפה של הילדים הבת בת 5 לא שמה

עליי מאחר והאבא היה מחנך ונשאר אותי -הטובה הלחץ מהחיים ימצא בן זוג לא ימצא ??? הפחד מהלא נודע

גלמור32

New member
זה הכל חשבתי שכבר באמת יש לך בעיה

בן זוג תמצאי!!! בלי לחץ כשלחוצים עושים טעויות חינוך הילדים כל הזמן בודקים אותנו הם גם בודקים מה נקודת השבירה - מה שנקרה עד כמה ניתן ללחוץ חשוב להיות עיקבי ולפעמים גם קשים כי אם אנחנו לא מכבדים את המילה שלנו למה שהוא יכבד אותה אם נותנים עונש לדאוג לקיים אותו - גם אם זה קשה לפעמים (כמובן לתת עונש סביר ) (תותי לקפוץ מהגג זה לא סביר - סביר שהוא לא יחזור- זה ילד בעדינות ) רק כך תוכלי לקבל את השליטה לידים כמובן לא לשכוח נשיקות
וחיבוקים
כל היום נשיקות
וחיבוקים
כל היום נשיקות
וחיבוקים
כל היום נשיקות
וחיבוקים
כל היום נשיקות
וחיבוקים
כל היום נשיקות
וחיבוקים
כל היום נשיקות
וחיבוקים
כל היום נשיקות
וחיבוקים
כל היום נשיקות
וחיבוקים
כל היום נשיקות
וחיבוקים
כל היום נשיקות
וחיבוקים
כל היום

אוי רק אל תספרי לי על כך

הייתי במערכת יחסים שנגמרה בגלל שהבן שלי לא הסתדר איתו. כולם לא מאמינים וזה נשמע הזוי מה יש לילד בן 4 לא להסתדר עם בן זוגי לשעבר אבל זו המציאות. אני בגישה שאסור להיות טובים מידי וגם אם האבא היה המחנך ואת הטובה זה לא אמור לעבוד ככה את מרבית מהימים עם הבת ואת חייבת לחנך אותה שלא תהיה חצופה ותשים פס על אמא שלה. הלך על הילדים שלי אם היו שמים פס עליי, חבל להם על הזמן. עם כל זה שיש הטוענים שילדיי מפונקים הם לפחות מחונכים ללא כל ספק. וואלה שווה לפתוח על כך שירשור חדש, תכף אפתח אולי אני טועה בגישה שלי מעניין מאוד לשמוע את דעותיהם של כולם...

גלמור32

New member
אני מסכים איתך בהחלט

אמר שלמה המלך חוסך שבתו שונא בנו יש לי שכנה שהבן שלה היום בן 15 והוא פשוט עושה לה בי"ס למתחילים הוא יודע שהיא חלשה הוא יודע שאם הוא ישגע אותה היא תתן לו מה שהוא רוצה ניסתה כמה פעמים להעניש אבל לא עמדה בזה גם על אבא שלו הוא לא שם עליו מאותם סיבות בדיוק בקיצור חבל"ז יש בבית קירקס אני רואה את זה כל פעם ופשוט מרחם צריך לדעת להגיד לא ואף להעניש אפילו אם הילד לא יוכל ארוחת ערב (לא מתים מזה ) למשל אם הילד החליט שעכשיו לא בא לו לאכול כי הוא משחק או הרגיזו אותו - קראתם לו פעם פעמים - לא רוצה וכשהוא במיטה נזכר שהוא רעב ניתן לשקול לשלוח אותו לישון רעב זה לא קל אבל זה ילמד אותו מה שלא הורג מחשל

touti

New member
אתם צודקים

גבולות בבית זה האלף בית. אם כי צריך לזכור שכשהם קטנים יש יותר גבולות ועם מתבגרים יש מינימום גבולות כי תפסת מרובה לא תפסת.

למעלה