בקר טוב יום שישי

בקר טוב יום שישי

בקר טוב לכולם .... איב מתרווחת בבקר עם כוס קפה וחיוך מביטה במסך ואומרת לעצמה כמה המון כתבתם מתי אספיק לעבור על הכל? ומתחילה לקרוא והמון דברים יפים והצילומים של טומי מקסימים... והבקר הסתווי מביא לי ריחות טובים אני כל כך אוהבת את הסתיו... אויר נקי וקרירות שמלטפת אותי הייתי רוצה לשבת ולהתפנק עוד אבל הבית ממתין לנקיון וההכנות לשבת לא נותנות לי מנוח....אז בצער אני עוזבת אבל מבטיחה עוד אחזור...

דניאלה1311

Active member
מנהל
גם אני, גם אני פה לקפיצה קצרה בדרך לשיעור התעמלות, סידורים וקפה עם חברות, נתראה בהמשך היום שיהיה לנו יוםשישי מקסים. אתם מריחים את הסתיו באויר?

../images/Emo13.gifבקר טוב ושבת שלום

דרך אגב, משהו פה מבין בתביעות קטנות? מה הפרוצדורה? איך מגישים?

דניאלה1311

Active member
מנהל
הפרוצדורה די פשוטה, פורפורית כל יום מלבד יום שישי, אחר הצהרים מ-3.30 עד 6.30 אם אנני טועה, גשי לרח´ תל-אביב 11 שם בית הדין לתביעות קטנות, קחי טפסים, מלאי אותם במקום. סכום התביעה עד לגובה של -16.500 ש"ח. צרפי מסמכים - 3 עותקים מכל מסמך. בקשת התביעה יכולה או להחזיר/להחליף מוצר, או תביעה כספית. אם את רוצה עוד מידע כתבי לי מסר ושאלי.

אנירמי

New member
בוקר טוב איב אולי תשמחי לשמוע

הרעיון שכתבתי לך מתקדם יפה ויש די הרבה הורדות של ה-no smoking פירסמתי בישראלים בחול בפורום שאני מעוניין בתירגומים לשיר. בכל השפות וזה מביא ישראלים מכל הגלובוס בשבילי שחדש באינטרנט זה מדהים.

יפה יפה כל הכבוד

שמחה לשמוע על ההתקדמות אגב בעניין הצילומים כנס לאתר של טומי שחבר אתנו בפורום יש לו דברים מענינים ויפהיפיים שאתה יכול בהחלט להעזר בהם או לדבר אתו שיצלם עבורך דברים מסויימים הוא ישמח אני בטוחה. ובעניין שירים שמתאימים לאהבה... "יום אהבה " תביט באתר שלי אולי תמצא שם משהו יפה וכל מי שמעוניין פה מוזמן גם לראות ולהתרשם מעבודותי http://community.webshots.com/user/eve1234100

redredole

New member
ואם מדברים על אהבה

מה יותר מתאים מהשיר כשגבר אוהב אשה? רמקולים.

maxima

New member
ועוד חיוך...........

אישה ביישנית נכנסת לחנות אביזרי מין בפעם הראשונה בחייה. היא הביטה במדפים ובחרה את האיבר הכי מרשים שראתה. הגברת רצתה ויברטור אבל בביישנותה וחוסר הידע קנתה סבון מעוצב מבלי להתייעץ במוכר. לאחר שבוע היא חוזרת בלתי מרוצה אל החנות ואומרת למוכר, "מילא שזה שורף - אבל זה גם נעשה קטן עם הזמן..."

magy

New member
זה הבוקר

שסוגר לי "שבוע". ואם תרשו לי לשתף אתכם, זה היה חתיכת "שבוע".....אחושלוקי..... כשהיושב במרומים, מחליט לחלק חסדים , הוא משליך ארצה "שבוע" כזה. מי שתופס , תופס. אז תפסתי, בלי כוונה. בלי להתאמץ. לא שחיפשתי את "השבוע" הזה. הוא הגיע לבד. עמד בערימה של שבועות אחרים, יצא לקראתי. העולם חייך אליי. נו, איך אסרב "לשבוע" שמגיע עד סף דלתי? לא עמדתי בפיתוי, "השבוע" הציע את מנעמי החיים. ואני, שמזמן לא טעמתי מהם, אמרתי ל"שבוע" כי טוב.......יאללללללה למה לא.....מתאים לי. השבוע חייתי בהרגשה של: "איזה כיף לחיות". נא לא להבהל, זה לא קורה לי לעיתים קרובות..... אני שונאת את הבקרים. ועצוב לי בלילות.... לא השבוע!!! החזרה אל "סוכת המציל", הזריקה בי כוחות מחודשים. שמחת חיים ואופטימיות, כמו בשיר "מי שסוכתו נופלת, חרש ייכנס בדלת"... היו בה: מי באר, וצל אילן, וכל שבעת המינים להשביע . אז לחיי "השבוע", הקואזק, המגפיים של ברוך, "ולתפארת מדינת ישראל". שנדע רק טוב.......

redredole

New member
בוקר טוב

בוקר טוב חברים וחברות. ואיך אפשר בלי השיר אשה יפה. ואין זה אומר שאם ישראל מבלה באילת לא יהיו כאן שירים. (נא להמתין לעלית הדף עד הסוף} רמקולים.

בוקר-צהריים טובים לכולם ../images/Emo42.gif

חיכיתי לשלגיה ושבעת הגמדים.....שיעזרו קצת לנקות, לקרצף וכו´. הגיעה רק שלגיה......(העוזרת) והגמדים לא באו ..... התלבשתי בנדמה לי.....והופ לעבודה......עכשיו נכנסתי ל"נשום" קצת פורום.......להסניף......וראיתי שרובם התייצבו בברכת בוקר טוב. אז המשך יום מהנה לכולם. השמש זורחת..מחייכת.....

דניאלה1311

Active member
מנהל
צהרים טובים לכולם, חזרתי מהסדורים דוקא אני חושבת שאם מחכים מספיק, הגמדים בוא יבואו, ואפשר וצריך לרתום אותם לעבודה, למה שאנחנו נעשה הכל? תחשבו על זה

למעלה