בקר טוב ושקט
ז זיוי האחת וזהו New member 23/7/06 #3 ../images/Emo141.gif בוקר של יום חדש ../images/Emo141.gif שהייה בוקר שקט ואוהב שבוקר שימשי זה יוביל ליום יפה שקט ורגוע ללא מלחמה ללא רקטות ושאף אחד לא יחסר שימרו על עצמכם
../images/Emo141.gif בוקר של יום חדש ../images/Emo141.gif שהייה בוקר שקט ואוהב שבוקר שימשי זה יוביל ליום יפה שקט ורגוע ללא מלחמה ללא רקטות ושאף אחד לא יחסר שימרו על עצמכם
א אמא יודעת הכל New member 23/7/06 #4 בקר טוב../images/Emo42.gif אחרי 8 פעמים בהן הייתי אתמול במקלט לא יזיק באמת קצת שקט.
1מדינת ישראל New member 23/7/06 #6 בוקר טוב ישראל../images/Emo104.gif מאחלת לכל חיילי צה"ל שיחזרו בשלום
Y Y A E L I 37 New member 23/7/06 #7 בוקר אור ושבוע שקט../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif מהיום הקטנים שלי בחופש. הקיטנה הסתימה. הם ערים מ 5 וחצי בבוקר ורבים על כל שטות. שיהיה יום רגוע ושקט יעלי
בוקר אור ושבוע שקט../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif מהיום הקטנים שלי בחופש. הקיטנה הסתימה. הם ערים מ 5 וחצי בבוקר ורבים על כל שטות. שיהיה יום רגוע ושקט יעלי
א אורית ארול New member 23/7/06 #10 ../images/Emo13.gifשבוע טוב בוקר טוב זאת אני 3 מה שלומך איך עובר עליך הימים האלה מה עוד ככה איפה את לא שומעים ממך אורית מהוד השרון
../images/Emo13.gifשבוע טוב בוקר טוב זאת אני 3 מה שלומך איך עובר עליך הימים האלה מה עוד ככה איפה את לא שומעים ממך אורית מהוד השרון
E ETK18 New member 23/7/06 #11 בוקר טוב ושבוע טוב ובשורות טובות פירגשה אהבתי את יונקי הדבש שלך (אלו יונקי דבש נכון?) מקסימים!!!