בקר טוב ומקסים

גלבועא

New member
בקר טוב ומקסים

אז מייד אחרי חנוכה חוזרים לעבודה. הבאלאגן שיהיה בבתי הספר לא יאומן. בגרויות חורף? בחלומות ההזויים של כולם אבל אני לפחות מוכן לחורף עם כל ההתאמות, הקלטות וכל מה שצריך.

בוקר אור../images/Emo140.gif

יום עצוב. כולי תקווה שיהיה הסכם עד סוף החופשה, אחרת זה לא נגמר. גלבוע, אתה מוכן לחורף ? אני לא מוכנה לקיץ ! יום נפלא. מקווה שלא ירד גשם היום.

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור למה עצוב לך מאמל'ה?

השמים כל כך בהירים כאן, כל כך צלולים אז גשם לא ירד כאן. ואם כאן לא אז גם שם אצלכם לא. יום שמח ונעים

למה עצוב ?!

כי אחרי 50 יום אחזור ללמד בכפייה.צווי מניעה זו חזרה מאונס. עצובה שלא השכילו להבין עד כמה המערכת כושלת. כישלון עולה הרבה כסף. דיבורים לא יובילו לשום מקום. שמחה שמזה"א אצלכם בהיר. לא נעים לנסוע בגשם.

מבינה את העצבות שבליבך, יחד עם זאת כל תקופת

השביתה הורגש רצונך לחזור וללמד. לפעמים חשבתי שאפילו בכל מחיר - למרות תמיכתך בשביתה. ובואי נקוה שהדיבורים של אחרי יובילו לרפורמה המיוחלת גם בחינוך גם בתנאי השכר. ובינתיים סופגניות, לטקס ונרות

אל תתבלבלי

אני מצפה לשינוי ואכן רוצה מאוד לחזור ללמד,אך לא במחיר פגיעה במורים,בתלמידים ובחברה. זאת ניראית מלחמה פרטית של המורים, אך הצווים למעשה יפגעו בעתיד כל מי שירצה להיאבק. בית המשפט הפך זרוע ביצועית של המששלה. בהחלט אקטיביזם שיפוטי. יום עצוב למי שמאמין בדמוקרטיה.

דנה5555

New member
../images/Emo45.gif עצוב מאוד...

כל עוד סדר העדיפויות לא ישתנה.. והחינוך לא בראש יהיה סדר העדיפויות (אחרי הבטחון והבריאות..) כך ייראו הדברים... כל עוד יקבלו כל נרשם למכללות להוראה, מבלי סינון ...כך ייראו הדברים... כל עוד יחס ההורים למורים יהיה מזלזל וכפוי טובה...כך ייראו הדברים... כל עוד מורה עם 20 שנות ותק ישתכר שכר של 5,600 ש"ח...כך ייראו הדברים... כל עוד יילקחו מהמורה גם מעט הסמכויות שנשארו לו...כך ייראו הדברים.... כל עוד הכיתות ימנו 40 תלמידים ...כך ייראו הדברים.... ולצערינו.....כיום....כך נראים הדברים...

גלבועא

New member
אמא, את שוכחת שוסרמן הנציג שלי

ושלימדתי. כמו כן, אני מארגן לי כמה ימים מרוכזים לפני הבחינה עצמה.

alona 9

New member
בוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo62.gif../images/Emo204.gif../images/Emo135.gif

צהוב,הצבע שלי היום......

למעלה