בקרים מתוכנתים

elimalka

New member
בקרים מתוכנתים

איפה אפשר לעבור קורס מקצועי, ומה המחיר של קורס כזה בערך?

תשובה

כנס לגוגל ותחפש תחת השם לימודים או קורסים ותמצא את מבוקשייך זה אמור לעלות כמה אלפיי שקלים

lekner

New member
תצטרף לקורס

האם אתה רוצה תעודה או רק ידע? אני ממליץ לך ללכת לכל ב"ס שמלמד הנדסאי חשמל או אלקטרוניקה ולבקש להצטרף למקצועות אלקטרוניקה של הספק, בקרים מתוכנתים+רכיבים ומתמרים יתכן ויסכימו לך להצטרף רק לקורסים האלה ואולי המחיר יהיה בהתאם בכל מקרה שנת לימודים של הנדסאי חשמל בסביבות 8000 ש"ח מקווה שעזרתי (זה רק רעיון) עופר לקנר www.oielectric.tk

elimalka

New member
אני במקצועי

הנדסאי חשמל מדופלם, רק הבעיה ששכחתי כל מה שקשור לבקרים מאחר ושנים לא עסקתי בנושא...

lekner

New member
עוד יותר טוב

אז לא תהיה לך שום בעיה להצטרף לקורס של הנדסאים האתר שלי לחשמלאים www.oielectric.tk

רשר

Well-known member
מנהל
מדרשת רופין

נסה במדרשת רופין, פעם היה להם קורס, אני לא רואה אותו ברשימה אבל יתכן שהוא לא במדור הזה. נסה גם ב"מקס פין" בת"א

shoulhadida

New member
במיכללות.

במיכללה למינהל באשדוד{היום סמי שמעון} במיכללת ספיר. ברשת אורט. ברשת עמל בכל הנזכרים לעיל כל מיספר חודשים פותחים קורסים בבקרים מתוכנתים. לגבי מחיר שאל במיכללות. היום בשוק ישנם בקריים ידידותיים קלים לתיכנות בצג הבקר ניתן לשנות סדר פעולות ותיזמון וטיימרים ללא צורך בתיכנות ובתכנת. התיכנות ללא צורך בסולם. הסולם ניבנה בפשטות תוך הצבת תמונת מנוע מופעל משאבה וכו. ברכישת בקר תקבל חוברת הסבר. בקרים מסוג כזה תימצא בחברת קרוזט, בחברת מיציבושי. בהצלחה. שאול עבודות חשמל ומיזוג אוויר. 0505759995

lekner

New member
אתה צודק אבל.....

שאול ככה הוא לא ילמד הוא פשוט ידע להפעיל בקר וזאת לא הדרך מה שאתה מתכוון מתאים לבקר ספציפי וזה נכון אך כדי לדעת איך זה עובד ולא איך לחבר זה דבר שונה לגמרי. עופר לקנר www.oielectric.tk יועץ ומנתח מערכות חשמל

elimalka

New member
בקשר לאתר שלך

יש בעיה עם הפונטים כל הזמן צריך לשנות באופן ידני, ולמה שלא תרכוש DOMAIN נורמלי, זה עולה גרושים היום...

lekner

New member
האתר לחשמלאים נטו

כל מי שמתעסק בחשמל באזור שלנו יודע מי זה אברהם לוי סינוס בקרה חשמלית(הבוס שלי) לכן לא שמתי פרסום אלא האתר נוצר פשוט כדי לעזור לחשמלאים בנוסף לכך אני מספק יעוץ והנחיה לפרוייקטים של הנדסאים ללא תשלום כולל הסבר על תוכנת שרטוט ואופן הגשה

רשר

Well-known member
מנהל
נראה שלא הבנת

אל האתר שלך נספחות עשרות פרסומות קופצות וכדומה שחלקן עוסק בXXX הסיבה לכך היא שהוא מתארח אצל ספק לא אמין. ומעבר לכך כמובן ההארות בנושא העברית שלא מתקדדת נכון.

lekner

New member
חוץ מזה....

את האתר בניתי כדי לעזור לחברה שלומדים חשמל חוץ מבאנר אחד של החברה שאני עובד בה הכל שם חומר לימודי נטו לכן אני לא קונה דומיין בקשר לפונטים לי אין בעיה נסה להגדיר את הדפדפן שלך לאוטומט יתכן ותפתר לך הבעיה. חוץ מזה מה אתה אומר על החומר שם ? מעניין? יש שם הסברים על הארקות בחירת קבלים לשיפור כופל הספק ועוד מלא דברים חוץ מזה אני גם מנחה פרוייקטים להנדסאים . מקווה שיהיה לך לעזר

elimalka

New member
בחרתי על אוטומט זה גם לא עוזר

וגם אני לא מצליח לקרוא מכיוון שהשורות לא מופיעות לי ישרות... לדוגמא שורה ועוד שני מילים מתחת, שקשורים לאותה שורה בהתחלה..

shoulhadida

New member
תשובתי היתה כבדרך הגב.

בראשית תשובתי ציינתי רשימת מיכללות.ששם המעוניין ילמד גם איך לחבר את הכניסות לבקר ואת היציאות ואת הסנסורים והחווים וכו. בדרך הגב צינתי את ההתקדמות בשטח וזאת לסבר את האוזן בלבד. בהצלחה שאול 0505759995

למעלה