בקרוב .....

Effoliation

New member
מה נסגר איתך ילדה?!../images/Emo210.gif

יאלה, קלטנו, קומונה לויל אי אמ והבלאקים!! פפפפססססדדדרר!!! למה צריך לפתוח מליון הודעות, לפרסם בכל חור נידח ואפלולי?! למה? זה מתחיל לעצבן, תפסיקי! ותלמדי לשרשר..

HaDaRoSh

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

גם הבאתי לה את אומנות השרשור

i am sweat

New member
טוב תרגיעו !!!!!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo7.gif

אני בסך הכל מפרסת את הקומונה וזה לא צריך להפריע לכם !!!!!!!!! אתם לא חיבים להגיב !!!!!!!! וחוץ מזה אם תקראו את מה שכתוב על התמונה תבינו מה אני מפרסמת עכשיו !!!! אני בסך הכל מנסה לעשות את הקומונה מקום שכייף לגלוש בו וזה יהיה נורא נחמד אם תפרגנו כי אני נורא רוצה שגם אתם תיכנסו ותגיבו לדברים שאנשים אחרים כותבים !!!!!!!!!!

Effoliation

New member
סבבה!!../images/Emo210.gif

תגידי פעם, פעמיים.. אבל למה לעזזאל את שולחת 2 הודעות אחת אחרי השניה ועוד חדשות? כולנו נמצאים כבר בפורום בלאק אייד פיס אז איזה אינטרס יש לנו להיות גם בקומונה? מי שירצה להיות בקומונה שלך יהיה, ואני מקווה מאוד בשבילך שהיא תצליח.. אבל יש דבר שנקרא "פרסום יתר"... [כמו נינט.] וחבל

i am sweat

New member
אם לא אכפת לכם אני רוצה להודיע משהו

בתאריך 1.11 (יום רביעי) כולם מוזמנים להכניס יצירה על וויל או כל הלהקה ולהשתתף בתחרות היצירות של הקומונה !!! ה"אמן" שהעלה את היצירה המנצחת זוכה בכמה פרסים שווים של הלהקה
!!! לאן מכניסים את היצירה ? נכנסים לאלבומים, ומשם נכנסים למקום שכתוב "תחרות היצירות נמצאת כאן!" ולוחצים על הוספת תמונה ! במקום שכתוב 'כותרת הקובץ' כותבים את שם הכינוי שלכם ומספר התמונה ואם אתם : זכר או נקבה (זה חשוב !) איך אפשר להצביע ? המספרים שליד התמונה חשובים מאוד כי ככה אפשר יהיה להצביע לך ! אם אחת היצירות קיסמה את לבכם והנכם רוצים שבעל היצירה ינצח שלחו אלי מסר ובו כתוב את מספר התמונה ואת הכינוי של בעל היצירה !!! בהצלחה לכולם !!!! (יש שאלות ? אפשר לשלוח אלי מסר!)

למעלה