בקרוב........ http://users.tapuz.co.il/hashminia/
B B R A Y E R New member מנהל 9/1/06 #2 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבקרוב מאוד../images/Emo98.gif
C chen010189 New member 9/1/06 #5 והאתר הוא אתר מיוחד לפורום בתפוז אגב, למקרה שחשבתם שסתם ככה החלטנו לבנות אתר שיהיה עוד אחד לאוסף..... וצפויות הרבה הפתעות
והאתר הוא אתר מיוחד לפורום בתפוז אגב, למקרה שחשבתם שסתם ככה החלטנו לבנות אתר שיהיה עוד אחד לאוסף..... וצפויות הרבה הפתעות
M m o g b a l 5 New member 9/1/06 #4 ../images/Emo109.gif את עשית../images/Emo35.gif איך../images/Emo35.gif
C chen010189 New member 9/1/06 #6 לא אני,מה לי ולאתרים אתם תדעו הכל כשהאתר יהיה מוכן הרבה אנשים לוקחים חלק באתר הזה והוא כולו מוקדש לפורום שלנו פה בתפוז
לא אני,מה לי ולאתרים אתם תדעו הכל כשהאתר יהיה מוכן הרבה אנשים לוקחים חלק באתר הזה והוא כולו מוקדש לפורום שלנו פה בתפוז
O o r t a l13 New member 9/1/06 #10 ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo19.gif יש!!! יהיה אתר...!! הוא נראה יפהה... [ממש יפה!!!]
../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo19.gif יש!!! יהיה אתר...!! הוא נראה יפהה... [ממש יפה!!!]
C chen010189 New member 9/1/06 #11 נו בטח,כשמדובר במיכאל....... (ובגלל שהרבה חשבו בשיחת ועידה במסנג'ר קודם שמדובר במיכאל אלוני, לא!!!) זה ייצא פרפקט. ועוד בזכות כמה אנשים שולטים שאת שמותיהם תדעו כשהאתר ייבנה.......
נו בטח,כשמדובר במיכאל....... (ובגלל שהרבה חשבו בשיחת ועידה במסנג'ר קודם שמדובר במיכאל אלוני, לא!!!) זה ייצא פרפקט. ועוד בזכות כמה אנשים שולטים שאת שמותיהם תדעו כשהאתר ייבנה.......
י יוני אביטן New member 10/1/06 #13 ../images/Emo168.gifמדליק... זה כזה כמו שהיה גם לטב"ע ולכל מיני סדרות שתפוז עושה להם אתר..?
ה הגולש באינטרנט New member 10/1/06 #14 לא..(או שכן?) ../images/Emo185.gif בשביל זה הם צריכים להיות האתר הרשמי..האם ערוץ הילדים החליטו להעביר ת'סמכות לפה?
לא..(או שכן?) ../images/Emo185.gif בשביל זה הם צריכים להיות האתר הרשמי..האם ערוץ הילדים החליטו להעביר ת'סמכות לפה?
B B R A Y E R New member מנהל 10/1/06 #20 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifזה לא אומר שהאתר שלנו יהייה אתר רשמי הם יהיו עם האתר שלהם ואנחנו עם האתר שלנו
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifזה לא אומר שהאתר שלנו יהייה אתר רשמי הם יהיו עם האתר שלהם ואנחנו עם האתר שלנו
D DoRiNuS sMiNiA New member 10/1/06 #15 מי ינהל את האתר../images/Emo35.gif נאייס,נתחדש אני ממש ממש שמחה אנחנו עוד נהיה האתר הרשמי
B B R A Y E R New member מנהל 10/1/06 #21 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifכשנגיע לגשר כולנו נעבור אותו וכולכם תדעו הכל