בקרוב...

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
בקרוב...

אני מאמינה בסוכות, מתחילה סדרה מצוירת חדשה של גיבורנו הבילתי נלאה, באטמן. לסדרה קוראים "הבאטמן" או באנגלית "The Batman". והיא תשודר בערוץ (המפוקפק) הילדים. חשוב לציין - הסדרה אינה הסדרה הישנה של וורנר ברוס, זו שאתם מכירים שהייתה משודרת לא מעט בשידורים חוזרים. מדובר בסדרה חדשה לגמרי. חשוב לציין מס' 2 - הסדרה משודרת ב - CARTOON NETWORK בארה"ב, ועכשיו בשעה טובה היא הגיעה אלינו! אז תיהנו...

DDN

New member
יצא לך לראות אותה כבר?

שווה לחפש אותה ברשת? אולי לבקש מהדודים מחו"ל לשלוח לי? ומבחינת תרגום, זה צורם לקרוא לזה "הבאטמן", אם כבר "איש העטלף". ליידע שם מאנגלית שלא עוברת נראה לי. . . .. לא מתאים.

אני מתכוון לצפות בזה!

זה אפילו קיבל המצלה של העיתון. לא קורה הרבה שסדרה מצוירת מקבלת המלצה! מישהו חושב שהם גם יחזירו את הסדרה הישנה? אהבתי אותה בטירוף! חבל לי שדווקא את זה לא מראים יותר...

AceMagician

New member
שמעתי מפורום סרטי DVD

שאת הסדרה הישנה יוציאו בארץ עם תרגום ודיבוב מחודש...למרות שאהבתי את הישן-כלומר, עליו אני גדלתי... נראה מה יהיה בהמשך.

Aeon

New member
חשבתי להביא לכם קצת תמונות...

למי שלא מכיר את הסדרה... כדי לקבל איזו שהיא השתקפות ויזואלית על איך הדמויות נראות פחות או יותר

gloria23

New member
אלוהים הוא נראה כמו אחד מהספורטאים

האלה בתיכון, שחושבים את עצמם..אייי יש רק סדרה אחת של באטמן והיא הקלאסית. אבל....אני בכל זאת אנסה לראות...אהבתי את הג'וקר...מפחיד.

Aeon

New member
כפי שאתם רואים...

האנימציה שונה מאוד מהסדרה הקודמת... ברוס ווין והאלטר אגו שלו.

Aeon

New member
תמונות נוספות - את התמונה הזאת...

השארתי לסוף...

זוווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעההה

איכס מה זה הכודמת פי10000000000000000000000 יותר טובה

sexy69g

New member
בתמונה האחרונה זה הג'וקר?

נירא לי זות הולכת להיות סידרה טובה.

Aeon

New member