בקרוב

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
הריאליטי מגיע גם לכאן

אני מכריז בזאת על פתיחת "מכרז סיכומי הפורום" אתם מוזמנים להגיש את מועמדותכם לכתיבת הסיכום השבועי...זה לא שנמאס לי או שאני נוטש אתכם, פשוט חשבתי לתת את הבמה לאנשים נוספים, כשרוניים יותר או פחות ... לאחר הגשת המועמדות, נעשה הצבעה ונחליט כל שבוע מי עושה סיכום, בגמר הגדול, ישארו שלושה שיתחרו ביניהם, מקום ראשון יזכה בסופ"ש מפנק אצל ההילה האדומה ביחד עם שוטי הנבואה, מקום שני יזכה לצאת למסע חיפוש אחר דורות, האתון המפורסם ומקום שלישי יסתפק בכתיבת הסיכום ! מה דעתכם ??

../images/Emo110.gifהאתון המפורסמת:p

לדעתי- צריך לפתוח שרשור בו כל מי שרוצה לעשות סיכום שבועי ישרשר לשם הודעה. אחרי זה פשוט עושים תורנות לפי מי שרשם כל אחד יקבל הודעה שבוע לפני שהוא עושה, אם הוא לא יכול באותו שבוע- נותנים לבא, אם הוא יכול הוא עושה באותו השבוע את הסיכום:) ככה כולם יכולים לעשות סיכום וזה גם יהיה יותר מעניין לכל אחד סגנון משלו וגם אם יש מישהו שעושה, שלא יהיה מכרז כל חודשיים-שלוש כי בכל זאת זה נמאס, צריך הרבה השקעה והכל.. מה תאמרו?

nawa

New member
אז מי רוצה...

לעשות את הסיכום השבועי בשבוע הבא ??

nawa

New member
אני מבין שאף אחד לא ממש רוצה

לעשות את הסיכומים או שפשוט הסיכומים שלי מושלמים מדי בשביל להרוס אותם

shUsh 17

New member
כנראה ש ...

כנראה שכולנו חושבים שאתה עושה אחלה סיכומים וחבל להחליף
* אגב בסיכום האחרון שגם אני הוזכרתי בו (
) נראה לי שחשבת שאני בת ... אז לא
( לפחות בפעם האחרונה שיצא לי לבדוק ) .

אני יודעת איפה דורות

נה נה בננה.... השוטים אמרו שהיא במקלט הזוי בזיכרון..ולדעתי היא במקלט בשכונה שלהם...אבל אל תגלו להם כי יש אנשים שעדיין מחפשים את דורות...

sHotZy M

New member
אדומה !

איזו חמודה את..... אני אומרת ניפגש איפשהו באמצע ונלך לאותו מחסן, ניקח את דורות, נצטלם איתה ונשים את התמונות בפורום ואם אפשר, נוכל ללכת לבקר את אהוב ליבי משוש חיי אברהם
ותצלמי אותנו מחובקים ומאושרים

למעלה