קוקוריקו תרנגול~
כתבתי תגובה ארוכה ובאמצע המחשב נתקע. (לא נפל, נתקע!) אז אני הגאונה העתיקה הכל לדף ועכשיו אני אעלה אותו ואכתוב כאן את ההמשך: וכמובן שיש גם את הצד השני, יש כמה קולגות שדווקא כן יש להם קצת שכל ישר ורגש וחשוב יותר - יש את הילדים שקשורים אלייך מאוד. אבל זה המצב. את לא תפסיקי את העשייה שלך בגלל זה, אולי אפילו תמשיכי להתראות עם הילדים הספציפים האלה (הקייטנה היא עם אותם ילדים?). אני רק יודעת שאומרים שתחלופה של אנשים זאת מכה קשה בשביל ילדים כאלה וצריך לעשות את זה בהדרגתיות (מחברה שלי שהדריכה שבט יובל) או משהו כזה, וחסר למערכת החינוך אם היא תפגע בילדים האלה רק בגלל השטויות שלהם. אגב, המנהל הוא לא אחד מהקולגות ששיבחתי קודם, את עבדת שם יותר מכולם ובחינם. הוא ניצל אותך, ולך לא היה אכפת כי עשית את זה בשביל הילדים. אבל ברור שהוא הגן עלייך בעיקר כי חבל לפספס "פראיירית" כמוך (אין הרבה כאלה) וגם כשהוא עשה את זה הוא עשה הרבה פחות מהמינימום (כפי שראית בעצמך) כי עם כל הכבוד לזה שהוא "באמת מעריך אותך", כנראה שהוא לא באמת מעריך אותך. אבל היו קולגות אחרים שכן והם הראו את זה, אותם צריך להעריך באמת. בכל אופן, עם מנהל כזה וכמה "מורות" גרועות באמת מגיע להם שתחסירי ימי עבודה, אבל זה לא מגיע לילדים. עד עכשיו היית במצב הזה של "פראיירית" מצד אחד -בעיני המנהל- אבל בלי יכולת לעשות משהו כדי לגרום לו לכבד אותך באמת - כדי לא לפגוע בילדים. אז אפשר לומר שהדברים כבר קרו מעצמם ("צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים" -סליחה, הייתי מוכרחה לכתוב את זה ^^" ) ונראה אותם מסתדרים עכשיו בלעדייך, כשהם יכולים להאשים רק את עצמם על המצב הזה. וכמובן, עדיין הילדים נפגעים כמל הסיפור, אבל זה בהחלט לא היה בשליטתך. אני יודעת שזה לא מנחם, חוסר אונים זה אחד הדברים הכי מעצבנים שקיימים בעולם, אבל זה המצב. וחוץ מכל זה, את עוד צעירה, את רק בתחילת הדרך וכבר עשית יותר מאנשים בגיל של ההורים שלך. הדבירם האלה באמת יכולים להיות בסיס לתסריט/סיפור/משהו שעוד תעשי, וכמובן שעוד אפשר לשפר את המצב -עם הרבה מאמץ, תמיכה וגב חזק- אבל זה אפשרי. עכשיו יש גם שר חינוך חדש שמדבר יפה, אז לכי תדעי. חוץ מזה שהסגן שלו ממפלגת ג' וזה ידוע שיש הרבה נשים חרדיות שמתנדבות עם ילדים כאלה, אולי הוא יתחבר לסיפור שלך ויעשה עם זה משהו שיהיה טוב גם בשבילן? וזהו, עכשיו נקווה שהתגובה הזאת תשלח כמו שצריך והקובץ עם מה שכתבתי שהעלתי לפה יעלה כמו שצריך.