בקרוב... בקרוב מאוד...
י יוני יוני היחיד New member 13/12/07 #4 בקרובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב וואיי זה כ"כ קרובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב חכו עוד קצת.. ממש קצתתתתתתתתתתתת ! יש רק כמה שעות סה"כ...
בקרובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב וואיי זה כ"כ קרובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב חכו עוד קצת.. ממש קצתתתתתתתתתתתת ! יש רק כמה שעות סה"כ...
W white star New member 13/12/07 #5 ../images/Emo54.gif מאמי, זה נשמע כאילו אתה הולך לגמור... עוד כמה שעות?!
W white star New member 13/12/07 #7 ../images/Emo54.gif אה אני יודע מה בקרוב בקרוב השירשור חסר תוכן הזה הולך להימחק עד שיהיה לך תוכן אמיתי לשים. מה אתה אומר?
../images/Emo54.gif אה אני יודע מה בקרוב בקרוב השירשור חסר תוכן הזה הולך להימחק עד שיהיה לך תוכן אמיתי לשים. מה אתה אומר?
כ כiכב ijפל New member 13/12/07 #8 ../images/Emo41.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך בייב תעשה לי מנהל קטן ועתידי P:
W white star New member 13/12/07 #10 ../images/Emo54.gif כפרע עלייך מנהלת ../images/Emo99.gif או למען הדיוק בעלת נס, איך הרמת את ג"צ מהמתים
../images/Emo54.gif כפרע עלייך מנהלת ../images/Emo99.gif או למען הדיוק בעלת נס, איך הרמת את ג"צ מהמתים
י יוני יוני היחיד New member 14/12/07 #11 והנה זה הגיע... סוף שבוע פרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ! סוף סוף חופששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
והנה זה הגיע... סוף שבוע פרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ! סוף סוף חופששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש