בקרוב...

גל נעים

New member
רבותי-אם הדמוקרטיה חשובה לכם...

אז תבינו שישנה בעיה חמורה מאין כמוה-בפורום המתקרא:"נטעים ומסורת יהודית",יש שם סתימת פיות עצבנית עם דגש על פאשיזם חולני, הם קוראים לאנשים שדעותיהם שונות משלהם בשם "אנטישמים ועוכרי ישראל", הם גאים שהם מייצגים חתך נכבד של "רבנים" חשובים בעולם התורה, --- ישנה בעיה וסכנה לדמוקרטיה הישראלית כשפורום כזה קיים. אני מתכוון לפנות לנטע-מנהלת קהילות של תפוז על מנת לסגור את הפורום הנ"ל. הדבר שהגדיש את הסאה היה שכתבו הודעה לחברי נוקטורנוס ובתוך ההודעה שתלו דינים שהינם דיני סקילה למסית ומדיח וכתבו לו לפרטי שהוא מסית ומדיח ואף חסמו אותו, ---- רצוי לציין שיש להם רייטינג נפלא, וזוהי באמת סכנה-מי שראה אתמול בגבי גזית את העו"ד הש"סניקי הדפ"ר מול ירון ידען יודע שיש סכנה לקיום שלנו כעם חופשי בדעותיו. תנו לי עיצות ועזרה,וכל המצטרף תבוא עליו ברכה. (ככתוב-"כתר יתנו לך המוני מעלה") ---- הקבצים המצורפים הינם העתק של הודעות החסימה שלי ושלו וכן הודעת מרכז נטעים לנוקטורנוס בעניין השמדת המדיניים בתודה מראש -גל.

MAYA20

New member
גל, אל תקח אותם אישית.

דבר ראשון זה מצוין שהם ירדו למחתרת, שכך הם לא יוכלו להשפיע על אנשים תמימים. דבר שני: למה אתה נכנס לשם? הם אדיוטים, מפגרים שלא יודעים לנהל דיון ולא רוצים לנהל דיון, הם נהנים לשנוא לשקוע בדעות קדומות חסרות הגיון, אז תן להם. אבל אל תתן להם להפריע לך. ובקשר לאיומים רצח, לדעתי זה כבר ענין פלילי, במיוחד לאור העובדה שציבור זה ידוע כציבור שממנו יצאו אנשים שניסו ומנסים לממש את דעותם הקיצוניות.

MAYA20

New member
אם כך, אתה לא לוקח אותם אישית

אתה לוקח אותם כללית. כל עוד הם לא מסיתים את הציבור, אלא רק מקשקשים לעצמם זה לגטימי אבל אם הם פונים לציבור שלם תחת שם מטעה זה כבר באמת לא בסדר. לדעתי, השם המטעה שלהם (הוא לא מבהיר שזה פורום אורתודוקסי, ימני קיצוני) גובל במסיונריות. וההסתה שלהם (לרצח וכ"ו) גובלת במעשה פלילי, מאידך, מה ´כפת לנו? מסתבר שמכתבים להנהלת הפורומים לא עוזרים (ניסיתי) לנסות לנהל איתם דיון אנושי (ניסיתי)- לא עובד. אז יאללה שיהנו בדרך חיים המעוותת שלהם ונעזוב אותם ודי.

גל, כמה דברים

ראשית ראיתי אמש את ירון ידען מול הרב, המבחיל במניפולציות הדמגוגיות והשקרים המתפתלים שלו (למשל - עניין העברת ערכים דרך טקסטים, והעובדה שהם מלמדים שירה - את רבי יהודה הנשיא). זה היה נורא. מפחיד. לגבי נטעים - היה לי מאבק מולם כשהם עלו לאוויר היות ומדובר בהטעייה חמורה ומהותית של הגולשות והגולשים - הפורום אינו עוסק במסורת יהודית אלא בהחזרה בתשובה, במסיונריות יהודית מהסוג הנמוך ביותר. מדובר בהטעייה וגניבת נפשות. שלא לדשבר על הגזענות היהודית במיטבה, שניכרת במסריו. הג´ינג´ית שכותבת שם נמחקה ונחסמה בכמה מקומות בעבר - אולי על דיעות שזוכות דוקא שם לגיבוי מלא. אני משערת שהיא לא לבד. בקיצור - אל תתרגש מהם אישית מדי, כן ממליצה שתעביר את תלונותיך להנהלת הקהילות באימייל.

גל נעים

New member
תודה לך,תדעי לך דבר אחד:

שהרבה מהאמביציה שיש באנשים להלחם על עקרונות אידיאולוגיים הנוגעים בסוגיות של מורשת ודת,צבא ומדינה,השקפה ומוסר באה למעשה מתוך צפייה מהצד במלחמות שלך בפורומים השונים. ישר כח!.

גל, ראשית תודה

משמח אותי לדעת שאכן יש מי שרואים את העשייה של כולנו (כולל מנהלי הפורום הזה, אגב) באינטרנט. אישית אני חדורה אידיאולוגיה אינטרנטית ומאמינה באמת ובתמים שיכול לצאת שינוי מהסייבר ספייס לחברה בכלל. לגבי נטעים - אכן שינוי השם הוא בולשיט רציני. את דעתי אמרתי היום טלפונית למנהלת הקהילות בתפוז. יש מקום לפורום הנ´ל אם יש לו קהל - בתנאי שאין בו הטעייה, גניבת נפשות ורמייה.

גל נעים

New member
שוב שינו את שם הפורום של נטעים!

הם לא מפסיקים להטעות את הציבור!!!!!! אויי ויי גוועלד!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifבקשת הצוות../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

מנהג נהוג בידינו עוד מרבותינו הקדושים זצוקללה"ה נבג"מ זי"ע, שלא לאפשר דיון בפורום מסויים במערכת תפוז, על מהותם וזכותם של פורומים אחרים להתקיים... אנא, בכל לשון של בקשה, לערוך דיונים אלו בפורום משוב ולא כאן בפורום.

למעלה