בקרוב dj alex p & dj shimi g hip ho

dj shimi g

New member
בקרוב dj alex p & dj shimi g hip ho

אחים שלי כמו שראיתם מצאתי שותף לעבוד איתו ! אז ככה אני יתחיל כניראה לעבוד על הגרסה ה- 1 שלי מחר איתו ! רצית לשאול אותכם : של מוזיקה שחורה ( היפ הופ ) 2) צריך אקפלות של היפ הופ חדש ובאמיול זה שנה לוקח ! ואני מתחיל מחר כבר לעבוד עליו ! ............... אז אם משהוא יכול לעזור אני מאוד מאוד יודע לו ( סה"כ אני רוצה לפנק אותכם ברמקיס שאני מקווה שיהיה אחד האיכותיים ) * אז מי שישי לו אקפלות שצורכות - משהוא מקפיץ כזה סגנון dmx ו fat man scoop צריך : 1) אקפלות של צריכות משהוא מקפיץ כזה 2) שיר עצמו חדש איכותי וטוב ( להיט מבטיח ) באקפלה כמובן 3) אינסטרומינל של סתם שיר ( או תשיר המסויים ) לא יודע עדיין אני חדש בעסק של הכנת רמיקס ..... * חח אני חוזר על עצמי האמיול איטי מאוד ( בשבוע מוריד לי 7 שירים חחחחח) , והקאזה נדפקה אז אין לי דרך להשיג תדברים הנ"ל . 4) אני מחכה להצעות של שיר היפ הופ חם שאתם אוהבים/ חושבים שהוא מקפיץ וטוב ! ואתם רוצים גרסה שלו ולפי דעתכם דורש הכנת גרסה ( שיר חדש ומקפיץ, שאין לו גרסה טובה ממש עדיין ) ---- נ.ב מקווה לשיתוף פעולה ותגובות של עידוד ואיחולי הצלחה .... ותגובות כמובן , תודה ! שלכם באהבה dj shimi g

למעלה