בקרוב תמונות של סי בלבנון

skito

New member
בקרוב תמונות של סי בלבנון

בלעדי! וסי טרם ראתה אותן סי בהופעות ובדרך להופעות בפני חיילים בלבנון

skito

New member
עדיין לא מפרסם

תמונות שבעצמי לא ראיתי, אל דאגה אבחן אותן אחת אחת וסיסקה את בהחלט מוזמנת לשלוף

skito

New member
בדרך למרג'-עיון

והצלם הוא מי אם לא (כיום) הבעלים של "הפקות צוף" שהגביר את נחצ'ה בפסטיבל כרמיאל..

actress

New member
אני לא יכולה לראות פה תמונות אז אם

שמתם השארתי את סיסקה לפקח שתתן אישור ואני אראה מחר בערב או יום א מזכיר לי את התקופה שהיא הקליטה למשאז את ההמנון ואני אעלה תמונות מאושרות :)

ט י נ ה

New member
מיכאלה היקרה אני לא מפקחת על כלום

משאירה זאת לידיך הנאמנות לכשתהיי שוב על יד מחשב נורמלי וזו הזידמנות לאחל מכל הלב שנה טובה ומתוקה שתבוא עלינו אמן שלכם סי

skito

New member
מי אחראי על ההשכמות

02.55 זה ארוך חלק א' ו-ב' אפשר לכוון > הזמנת תוכנית > כיוון הוידאו, נראה שזה מה שהעשה

actress

New member
או שמשנים את שעת השינה קריצה

ראיתי את זה בפעם הקודמת אבל זה היה ככ מרגש שבא לי לראות שוב

actress

New member
אני לא יכולה לראות פה תמונות אז אם

שמתם השארתי את סיסקה לפקח שתתן אישור ואני אראה מחר בערב או יום א מזכיר לי את התקופה שהיא הקליטה למשאז את ההמנון ואני אעלה תמונות מאושרות :)

T S F1

New member
הפקות צוף?

זה צוף פילוסוף, או שאני סתם מקשרת דברים בלי שום קשר?

skito

New member
שלילי

אין מדובר בצוף פילוסוף אלא בשמואל גרמה המקסים והלחשוש האחרון לגביו "מפקד אוגדת שיכון א' שמוליק גרמה הועלה לדרגת רס"ר. כל חיילי האוגדה לדורותיה מצדיעים!"

skito

New member
ממתין לגרמה שישוב מבילוי

הזמנתי אותו להגיב על כך, עד כמה שזכור לי הם בני משפחה

actress

New member
איך אהבתי והתלהבתי סיסקה לעיונך!!!!

מומלץ מומלץ מומלץ!!!

zoofg

New member
שלום אני שמוליק

אני לא צוף פילוסוף, אני גם לא קרוב משפחה של ניסים גרמה אני רק תושב בית שאן שאוהב את סי הימן ומיודד עם סקיטו. לבתי קוראים צוף ומכאן "הפקת צוף" ולא הפקות כפי שציינתם אשמח לתת יותר פרטים עליי אם תצרפו אותי לפורום.

actress

New member
ברוך הבא שמוליק../images/Emo24.gif

יש פה את שמואל הגדול אתה בטח כבר תכיר אותו אתה מוזמן לשלוח לי למסר האישי והכתום לדף הקשר הפורומיסטי ולא לפירסום שלנו את הטל' / פקס / נייד / ביפר בקיצור מה שהא ברוך הבא ותאריך הלידה והמייל במידה ולא תהיה מעוניין אז גם בכיף הכל פה בדיסקרטיות מוחלטת ושוב הבא אני מיכל ואני אולי המנהלת אבל גולשת כמו כולם נ.ב יש לנו "ערב סי היימן" ב 22.10 בתאטרון גבעתיים תבוא יהיה פנאן.

למעלה