בקרוב: רדיו דיגיטלי ישראלי

Shaolin Kid

New member
בקרוב: רדיו דיגיטלי ישראלי

בקרוב: רדיו דיגיטלי ישראלי אמש אישרה ועדת השרים לענייני חקיקה את הצעת החוק שיזם משרד התקשורת ומשרדי הממשלה האחרים, לפיה ניתן יהיה כבר במהלך השנה הקרובה להתחיל בשידורים של ערוצי רדיו לוויני ושידורי רדיו דיגיטלי קרקעי ynet כתבה מהאתר YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2989540,00.html

נשמע טוב! ../images/Emo9.gif

למרות שקשה לי להאמין שהכנסת תאשר את החוק במושב החורף. למי מחברי הפורום יש כבר מקלט דיגיטלי-לוויני? אני מאמין שלאיש אין מקלט דיגיטלי-קרקעי... האם מישהו (
עופר
) יש מושג היכן ניתן לרכוש מקלט לוויני? וכמה הוא צפוי לעלות?

../images/Emo45.gif, אבל השאלה היא...

השאלה היא מה מקלטי XM ו- SIRIUS יכולים לקלוט במדינת ישראל. אדם הרוכש מקלט XM או מקלט SIRIUS צריך להיות מנוי בכדי לקלוט את הערוצים שלהם, עניין של כ- 9 דולרים בחודש, אם אני לא טועה. זאת מלבד הערוצים הנקלטים בחינם (לדעתי מדובר בכ- 40 ערוצי מוזיקה) בארה"ב. האם ניתן לקלוט את הערוצים הללו גם בישראל? האם יש תחנות אירופאיות ומזרח-אסיאתיות המשדרות בלווין? גם יש את העניין של הרדיו הדיגיטלי-הקרקרעי, שפרטים נוספים עליו ניתן למצוא באתר הזה... אני שמעתי איזשהי שמועה שאומרת ש"בזק" החלה בניסוי לשידור דיגיטלי-קרקעי באזור ת"א והשרון ומשדרת כבר עכשיו את גל"צ, גלגלצ, רשת ב' ורשת ג'. האם השמועה נכונה?

למעלה