בקרוב קליפ ל-Baby Please Don't Go

Sky Player

New member
בקרוב קליפ ל-Baby Please Don't Go

מאירופורס בבקשה "Mark will also be putting together a video for "Baby Please Don't Go" with the band's longtime collaborator Keith Garde. Keith directed in my mind the best Aerosmith video for "Eat the Rich."

בינג

New member
יש ל EAT THE RICH קליפ?

לא יצא לי לראות אותו...
אם כבר, אז הזמנתי את The Making Of Pump יש אותו במקרה שם

AeroTom

New member
כן ולא...

כן יש וידאו-קליפ שהוא מאוד נחמד. ולא,הוא לא מופיע ב-Making of pump
. איך הוא יופיע שם אם הוא מ-1993 ו-Making of pump זה מ-1990?? Use your head...
אבל ב-making of pump יש את הקליפ של The Other side ואת הקליפ הקלטה של What it takes...

Sky Player

New member
מוזר מאוד

שלא ניתקלתי בו בשום בקום. אפילו לא ראיתי "שטוט לאג" שלו של EAT THE RICH

AeroTom

New member
תומר מתחיל להתרגש...

קראתי אכן שצילמו גם קטעים לוידאו של Baby מההופעה באורלנדו מה-13 בחודש אם אני לא טועה. דווקא הייית בטוח שאם יהיה וידאו קליפ זה יהיה ל-The Grind אבל אני אפילו יותר שמח מהבשורה על baby. שוב יש את ההתרגשות הזאת לקראת וידאו-קליפ חדש. זה בטוח ייצא גדול,ועוד יותר גדול שזה הוקלט בהופעה שזה ממש אדיר!. נחכה לעוד התפתחויות בהמשך...

Sky Player

New member
נחכה וניראה../images/Emo164.gif../images/Emo166.gif../images/Emo123.gif

אני חושב שיש למה לחקות.....
OFF תיראו איזה תמונה מגניבה של דוד זה גם הגיטרה אל תשימו לב לתמונה השמאלית.

SaintJohn

New member
מי נמצא בתמונה השמאלית../images/Emo35.gif

והאם הוא באמת חבר באגודת ההומואים והלסביות?

בינג

New member
כן, אני כבר מת לראות את הקליפ

דרך אגב: קיבלתי את החבילה מאמזון
שכוללת: Honkin' On Bobo - המהדורה המוגבלת!!!! Done With Mirrors ALSOS The Making Of Pump

SaintJohn

New member
תתחדש, אחי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

איזה יופי של שקית הפתעות! המייקינג אוף פאמפ הוא פשוט תענוג לעיניים ותאווה לאוזניים. בהחלט אחד הדברים המעניינים ביותר שיצא לי לראות. אגב, מה הנזק בכיס?

Sky Player

New member
../images/Emo150.gif כמה דברים ../images/Emo66.gif

אין לי שמץ של מושג מי בתמונה פשוט התמונה של דודו זר מצחיקה ותיתחדש ליאור אז איך המפוחית? יש שם?

AeroTom

New member
תתחדש בן-אדם../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

סוף סוף יש לך את בובו. לא מבין איך העברת את כל הזמן הזה בלעדיו... ואגב: ב-Making of pump שסטיבן מדבר בקטעים של חברי הלהקה על הרקע הלבן אז אפשר לראות שיש לו על הצוואר תלויה גם מפוחית קטנה כזאת! עידן ומאיה שמו לב לזה ובדקתי זאת גם וזה נראה ממש ככה. אפשר לראות את זה אולי הכי טוב שסטיבן מדבר בערך 45 דקות מתחילת הסרט... ועוד שאלה-האם גם אצלך הדיסק הוא דו-צדדי? כי אולי עבר זמן מאז כבר ושמו את זה על צד אחד...

בינג

New member
תגובה לשלושתיכם פלוס שאלה ../images/Emo13.gif

נועם: תודה! עלה לי הכל 48 דולר, ומשלוח 17 דולר...גם הזנתי שם עוד דיסק לאבא שלי... TAZA: כן הגיע המפוחית!!! והמהדורה המוגבלת בכלל יפה!! :) תומר:גם אני שמתי לב שיש לו את המפחוית הזאת
!!! והדיסק ALSOS דו צדדי, דיסק ממש חמוד! כל הציורים והצבעים... שאלה: הרגע סיימתי לראות את The making of וזה היה 50 דקות,וכתוב מאחורה : "110 דקות של וידאו שאמא שלכם לא רוצה שתראו" למה זה לא 110 דק' ?

למעלה