בקרוב - משחק נארוטו סטייל IRC!

Kakashi Sensei

New member
רעיון גדול, אני בפנים!!!

1. כמובן! 2. אממממ... לא ממש 3. קאקאשי!!!!!!!!! לא איכפת לי מה תגידו, קאקאשי!!!!!!!!

Hikaru

New member
הוו ^^ קאקאשי..

1000 ג'וטסואים אה... אם יש לך אייסיקיו צור איתי קשר, 217240755 נדבר קצת על ההוספה שלו =P

Kakashi Sensei

New member
209-117-206

אבל אני אוכל לדבר איתך רק בסופ"ש הבא... הצבא הזה הורס לי ת'חיים!!! ><

lgmtk

New member
מגניב ^_^ בהתחלה לא חשבתי שארצה

אבל אחרי מה שהצגתם וכל העניין הידידותי למשתמש, IM IN! ^______^ 1- אשחק :] 2- רעיונות לא ממש, אבל תנסו להכניס כמה שיותר אלמנטים מהאנימה, כמו הקטע של הגשר, אז גם מקומות אחרים וכאלה ואולי חלק מהעלילה? 3- שינו ;;;;;;;; בבקשה :::::::::{{{{{{{{{

Hikaru

New member
בקשר לשאלותיך

יהיו המון אלמנטים מהאנימה אנחנו מתכננים לתת למספר אנשים דמויות מפתח כמו ג'יראיה, טסונאדה, אורוצ'ימארו, סארוטובי, ועוד. כל דמות כזאת תוכל לעשות דברים המיוחדים לה, למשל: אורוצ'ימארו יוכל לנשוך אנשים ולתת להם סיל משלהם (זה בתכנון כמובן). ומן הסתם יהיו המון מקומות אחרים, ולכל 'זירה' יהיו אפקטים משלה שישפיעו על מזג האוויר ועל המשטח. אגב, מזג האוויר והמשטח משפיע על אפקטיביות של מתקפות ומתקפות בכלל. ביום חמסין, שיקאמארו יחגוג עם מתקפות הצל שלו (כן, הן יהיו במשחק). בקשר לשינו, אם תוכל לתת לי מספיק התקפות שלו שימלאו סקיל טרי של 100 רמות (לא צריך מתקפה לכל רמה, רצוי מתקפה פעם ב5 רמות. וזה כולל סקילים רגילים כמו Kawarimi no Jutsu, וכו' - אפשר לכלול אותם...

lgmtk

New member
וואלה נשמע שולט :} אני אבדוק מה אני

יכול לעשות עם שינו, כי הוא לא מופיע כ"כ הרבה בסדרה לצערי :{

NoKi2sh

New member
מדליק!!!^_^ סוגההה!!ח"ח על הרעיון!!

אני אוהבת שטויות כאלו למירק..זה פורמט מגניב למדיי.. בכל אופן,סאחטיין על הרעיון,וודאי שאשחק,ואני אפילו מתחילה לחכות לזה כבר מעכשיו..^_^טיהי.. אחשוב על רעיונות למשחק מחר בדרך באוטובוס לבסיס..ודמויות שחסרות אצלכם לדעתי הן קימימארו,קאבוטו ותאמרי... אויאסומי בינתיים, אליס.

Kurayami

New member
בבקשה אם אתם מציעים דמויות אז..

תגידו גם איזה מתקפות אפשר לשים לה, ואפילו יותר טוב.. אם תוכלו תבנו לדמות שהצעתם סקיל טרי - שזה בעצם המתקפות שהדמויות לומדת מרמה 1 - 100 כמובן אין צורך כל רמה לעשות מתקפה, אבל רצוי שכל 5-10 רמות תהיה מתקפה חדשה כמו כן אפשר לכלול מתקפות בסיסיות אבל רצוי שהכל יהיה בגבול ההיגיון.. תרגישו חופשי להפציץ אותי ואת חן (Hikaru) בכל הצעה שבעולם למשחק.. ואתם גם מוזמנים לבוא לעזור לנו עם טסטים למשחק.. בכל מקרה אם אתם רוצים להעביר הצעות/תלונות וכו' שלחו לנו מסר פרטי או דברו איתי באייסיקיו 120528519 לילה טוב.

kikome

New member
וואי, מגניב!!!

אם רק ידעתי להשתמש במירק... :( 1) בטח! אם אני אדע איך להשתמש במירק... ^^'' 2) נאמ נאמ. לא ממש... תעשה שהם ידממו כזה מגניב והכל... 3) את כל הדמויות המגניבות כבר רשמת... טוב שיש את סאקורה, הייתי רוצה לראות איך מכים אותה ומרביצים לה. *להרוג את סאקורה*

Kawaii Me

New member
נה נה..^___^ ../images/Emo29.gif

בהצלחה
הצעה לעוד דמויות: קאקאשי!!!!!!!!!!!!!!
עוד דמות: קאקאשי! אה ואיטצ'י ואורצ'י...וצ'וג'י! ושיקא! ושינו! טמארי! נה? ולשאלתך.. וכן ברור שנשחק
השאלה כמה ארוך יהיה המשפט שנצטרך לכתוב כדי לבצע סילים?..אם אני אהיה באמצע קרב לא חושבת שאני אספיק להקליד..אז כדאי שיהיו תיבות עם שמות של הסילים שאם נלחץ עליהם המשפט שצריך לכתוב כדי לעשות סיל פשוט יועתק ונוכל ללחוץ רק על אנטר ~_~' סיבכתי?...

Kurayami

New member
נה!

את לא צריכה לכתוב כלום, יש לך תמונות שמרכיבות רצף של סילים ואת צריכה לחזור על הרצף, את לוחצת על תמונות של סילים שמופיעות בחלון.

Ashaman

New member
שיקא יהיה מאוד בעייתי

כי הם יצטרכו לאפשר ג'וטסו שיגרום ליריב לעשות בדיוק מה שאתה עושה, וזה לא יהיה יעיל בכלל כיוון שבמחשב זה לא כמו במציאות ואי אפשר להשתמש בכל השטח וכו' מצד שני אולי אפשר לעשות לו איזה מתקפת "שיתוק" במקום שתתן לו כמה אקסטרה תורות >_>

Hikaru

New member
הכל ריל טיים, אין כאן תורות

וכבר פתרנו את הקטע של שיקאמארו ^_^ הממ יש כאן ספוילרים לפרקים 40 ומשהו... אנשים יוכלו לעשות את מה שהוא עשה במבחני הצ'ונין בפרלימינריס, כלומר להשתמש בזריקת קונאי =) עשינו שלכל אחד יש צד שבו הוא שומר את סכיני הקונאי שלו, שיקאמארו יכול לגרום ליריב לעשות איתו "קרב קונאי", אם לשיקאמארו יש קונאי בצד ימין והיריב בחר לשים את שלו בצד שמאל, שיקאמארו יוכל לזרוק עליו מספר קונאים ללא פגע. ואל נא נשכח את Kubi shibari, הטכניקה שאתם יודעים מה היא עושה. אנחנו חושבים על דברים לעשות...

Prophet

New member
נשמע ענק.

כזה ייצא אני אשחק אין לי רעיונות מיוחדים שלא חשבתם עליהם. פשוט תדאגו שזה לא יהיה מעורבל מדי שיהיה קל להבין

למעלה