בקרוב - משחק נארוטו סטייל IRC!

Hikaru

New member
בקרוב - משחק נארוטו סטייל IRC!

אני וגיא (Kurayami) במהלך פיתוח משחק NARUTO בפלטפורמת ה-IRC. המשחק יהיה שילוב של RPG, ולחימה באופן REAL TIME. הוא יכיל מספר דמויות מפתח מהסדרה עצמה, ביניהם: אוזומאקי נארוטו, אוצ'יהא סאסוקה, הארונו סאקורה, רוק לי, היוגה הינאטה, היוגה נג'י, גאארה, שיקאמארו, האקו, ויהיו עוד. כמו כן, המשחק יכיל את כל הג'וטסואים המפורסמים שהדמויות יודעות לעשות. כל דמות תתחיל מרמה 1 (גנין) ותמשיך עד לרמה 100, בה הדמות היא (לפחות) ג'ונין. יהיו חנויות שתוכלו לקנות בהן ציוד כמו קונאי, ומגילות לשימוש בקרב כמו המגילות שיש לטנטן. בנוסף, תוכלו לקנות מגילה שאם תשתמשו בה תוכלו לפתוח ג'וטסואים חדשים כמו מגילת הצפרדעים שתתן לכם את היכולת להשתמש בKuchiyose no Jutsu (יכולת הזימון). המשחק יכיל יכולות מסוג Taijutsu, Genjutsu, Ninjutsu, Kinjutsu - הכל =) יכולות נינג'וטסו הדורשות סילס ישלחו אתכם לחלון מיוחד שבו תדרשו להכניס סדר של סילים שרק אחריו תוכלו להפעיל את המתקפה. מי שחושב שבגלל שזה מירק זה מבוסס טקסט, זה ממש לא. אני אפרסם כאן סדרה של תמונות שלקחתי תוך כדי פיתוח המשחק. מה הרעיון של הדיון הזה? 1) האם תשחקו במשחק מתי שייצא? (לא עוד הרבה זמן) 2) האם יש לכם רעיונות מיוחדים לתוספות למשחק? 3) אילו דמויות חוץ ממי שאמרתי תרצו לראות במשחק? תודה.

Hikaru

New member
תמונה - הפעלת סילס (ספוילר ל66-67)

הנה תמונה הכוללת הכנסת סילים על מנת להפעיל את המתקפה: "צ'ידורי", על ידי הדמות אוצ'יהא סאסוקה

Hikaru

New member
תמונה - מנהל המתקפות (ספוילר ל66-67

מנהל המתקפות המאפשר לכם להתקיף עם סוגים שונים של Taijutsu, Ninjutsu, Genjutsu, ובין השאר גם אחרים.

dsol

New member
ברור !!

כבר שדיברנו במירק באותו יום אמרתי לך שזה רעיו מגניב.

Hikaru

New member
אתה מוכן לענות על השאלות הנוספות?

^^ ותודה על התגובה =) קיבלתי את הקבצים חזרה מהמחשב הישן שלי אז סוף סוף אני יכול להמשיך לעבוד עליו

dsol

New member
סבבה

2. תוספות: אמממ אולי במקום רמות במספרים לעשות רמות של נינג'ות כמו באנימה ? זה יכול להיות חמוד. ואולי גם אפשרות מפה לעבור בין כפרים (יכול להיות שזה כבר קיים לא יודע לא פירטת על זה) 3. דמויות: אולי זאבוזה או שינו (מאוד חשוב שינו הוא הכי מגניב !!)

Hikaru

New member
תמונה נוספת - כולל ספוילר לאנימה 1

סאסוקה הולך להשתמש בסיל!! O_O

Hikaru

New member
תמונה נוספת - כולל ספוילר לאנימה 2

סאסוקה...השתמש בסיל! O_O הצ'אקרה סגולה

A K I R A

New member
בוא נקווה שזה לא מסובך ויוכלו

להסביר לנו איך להשתמש במירק וכל זה P:

Hikaru

New member
זה כלל לא מסובך!

תהיה אפשרות להוריד מירק עם המשחק מותקן, וכל מה שצריך זה להתחבר לשרת ולהפעיל אותו. מכאן, הפיקוד עובר למשחק, והוא ידיד למשתמש כך שתבינו בו הכל...

Snake Bandage

New member
אוווווו!

1) בטח! זה נראה ממש, ממש, *ממש* מגניב. 2) אממממ... לא? ם_ם 3) כמו שחופית אמרה - אינוזוקה קיבה. ואני לא אתנגד אם תוסיף את טמארי וקאנקורו. D=

Hikaru

New member
אני שמח שאהבתם את הרעיון ^^

רק הבעיה עם קיבה וכל אלה, אין לי מושג איך להכין להם SKILL TREE שאיתם יגדלו עד רמה 100. יש להם מספיק התקפות שנוכל לפרוס אותם על גבי 100 רמות?

hamush

New member
אחי...יצאת מלך עם המשחק הזה!!!

ברור שאני אשחק בו....אין מצב שלא ורק תצליחו לעשות שמהשחק יזרום במצב שלא יתקע כל שניה על אותם תרגילים ושלא יהיה ממש ממש קשה להוציא מתקפה יפה אם אתם מכירים את הגילטי גייר אקס אקס רילודד שם הקומבואים קשים אבל ממש דברים מוזרים ויפים תעשו את זה בצורה יותר פרושה למשל פתאום יש קומבו של גאררה...פתאום יהיה במשחק פלאשבק קצר שלו לילדות או משו קשור כזה אם אפשר כמובן ככה זה ישפר את האיכות לגיימרים ולאנשים שאוהבים נארוטו...כמובן אם אפשר ובקיצור בהצלחה....

Hikaru

New member
המשחק יזרום חלק, אל דאגה..

יהיו מקסימום 10 סילים לכל מתקפה, ולא הכי קשה לעשות אותם, מניסיון. ואי אפשר לשים פלאשבק של גאארה במשחק כי זה תכלס, מירק. אי אפשר להאט את המשחק בשביל כולם שיראו את הפלאשבק הזה, והפלאשבק גם ככה יחזור על עצמו יותר מדי פעמים סמוך עליי אני אעשה אותו כמו שצריך ותודה!

למעלה