בקרוב חלק ממכם!

• פותח הנושא tonti
  • פורסם בתאריך

tonti

New member
בקרוב חלק ממכם!

אני בהריון ראשון, סוף שביעי, אז בקרוב נפגש!!! פורום אדיר! שאלה לי אליכם בתור מומחים עם ילדים: יש לי אחיינית - רות - בת 4.5 , היא לא מצליחה לעמוד על רגל אחת. אחותה בת השנתיים עושה את זה בלי בעיה! מה זה אומר? למישהו יש מושג?

לאה_מ

New member
שלום לך! ../images/Emo39.gif

נראה לי שכל מה שזה אומר, זה שרות לא יודעת לעמוד על רגל אחת ואחותה כן. אני בטוחה שיש הרבה דברים שרות יודעת לעשות ואחותה לא, ולהיפך. כל ילד הוא שונה, לכל אחד יש הכישורים שלו והיכולות שלו, ורצוי להמנע מלעשות השוואות. אם אין לרות בעיות אחרות רלוונטיות (כמו בעיות בשיווי משקל, בעיות מוטוריות וכד´), לדעתי אין שום סיבה לדאגה. ככל הנראה עד גיל 20 היא תדע לעמוד על רגל אחת. שמעתי לפני כמה ימים הרצאה בגל"צ באוניברסיטה משודרת בנושא של שיווי משקל, והמרצה שם סיפר, שמיצוי ההתפתחות של שיווי המשקל מתרחשת רק בגיל 20! מעניין, לא? אני מאחלת לך סיום הריון קל, לידה קלה, והנאה שלמה ומלאה ממה שבדרך. נשמח לקבל אותך כאן גם בעתיד.

tonti

New member
תודה לאה!../images/Emo13.gif

פעם שמעתי שבעיות שיווי משקל קשורות לדיסלקציה. אבל כמו שאמרת, ברור שלכל ילד היכולות שלו וההתפתחות שלו.

אני דיסלקטית ואין לי בעיות

בשיווי משקל. זה מזכיר לי שקראתי פעם בעיתון שיש קשר בין כמות שיער לאינטילגנציה
(זה כמובן היה בצירוף מחקר מדעי). איך היא יורדת מדרגות? יש עם זה בעייה? כי ירידה במדרגות מצריכה עמידה על רגל אחת ושמירה על שיווי משקל תוך כיפוף הרגל. זה וואחד דבר, לא פשוט. אם אין בעייה עם זה, יכול להיות שהמיקוד בעמידה על רגל אחת (ללא תכלית אוטנתית) מבלבל אותה והיא לא מצליחה. תהני מההריון ובכלל

tonti, בינתיים קיראי את המצורף../images/Emo39.gif

ושיהיה לך בהצלחה!! דוד נ.ב. הדבר כמובן לא נכתב על-ידי http://ootips.org/horut/feel-birth.html

tonti

New member
דוד, תודה!../images/Emo39.gif

מצאת לך למי לשלוח את זה.... אני מתכננת לידה טבעית וכ"כ אין לי תמיכה! אז תודה.

אפרת_ח

New member
"בעיות" כאלה עדיף להשאיר להורים

אחת החוויות המרגיזות ביותר בהורות היא זה שאנשים מתערבים לך... אם ההורים עצמם מודאגים, הם צריכים לשאול רופא ילדים, שיכול גם להפנות הלאה לפי הצורך. בהצלחה בלידה ותהיו בריאים {@

למעלה