תגובה על הפעילות באיגי....
שלום ספר יקר,
שמי דרור, ואני עומד להדריך השנה את קבוצת הצעירים הדתיים באיגי,
לפני הכל תודה ששיתפת, אנחנו כרגע בהכנות לקראת שנת הפעילות החדשה, ואנחנו מנסים ללמוד מה היה בשנה הקודמת כדי להשתפר ולעשות את הדברים בצורה נכונה יותר, אתה כותב שהגעת עם כיפה לראשך ויצאת משם שהיא כבר איננה שם, ברור לך שהסיבות בהם אדם בוחר לוותר על הכיפה שלו הם רבוות ומגוונות- אני מקווה שזה ברור לך שהפגישות עם הקבוצה לא היו הסיבה לכך שבחרת להוריד את הכיפה, חייו של בחור הומו ודתי מלאים לכאורה בסתירות, ואתה לא צריך אותי כדי לדעת שזה אורח חיים קשה שמוביל אנשים שונים למסקנות שונות- המטרה של המפגשים האלה היא בפרוש לא לעודד אנשים להסיר את הכיפה, להפך- אני חובש כיפה בעצמי, אחד המטרות שלנו זה לעזור לאנשים ליישב את הכיפה והנטיה המינית בייחד- אבל בסופו של דבר כל אחד עושה את הבחירה שלו- ואנחנו כמובן מכבדים אותה.
תנסה להיזכר בשלבים הראשונים של גילוי הנטיה המינית שלך, החששות, תחושת החטא, תחושת האשמה הפנימית.. הנסיונות לשנות, ההסתרה והפחד מהנטיה המינית תחושת השוני, התהליך הזה לא חייב להתרחש בצורה כל כך עקומה, אחד המטרות שלנו בקבוצה זה לעבור את זה עם עוד בחורים שגדלו בעולם הדתי, למצא חברים, לשתף, להתלבט, להכיר עוד צדדים ולנסות לברר מה זה אומר.., לא שמנו לעצמנו מטרה לדאוג שהחברה ישארו או לא ישארו דתיים בסוף התהליך, אני סומך על מי שיבוא לקבוצה שלנו שיעשו את הכל כדי לברר איפה הלב שלהם נמצא ואנחנו שם, לא שופטים אף אחד, ומאמינים שלכל אדם לבחור את הדרך שלו,
ומעבר לכל החפירות.. הולך להיות השנה כיף. ואנחנו מזמינים חברה חדשים לבוא ולהכיר את הקבוצה ואותנו המדריכים החדשים, מי שמתעניין שישלח מייל לכתובת-
[email protected] המפגשים הם סודיים ומתקיימים במקום סודי בתל אביב ומיועדים לבחורים דתיים, או כאלה שנמצאים על הרצף(וגם לבנות- אבל להם יש קבוצה נפרדת) עד כיתה י"ב.
מחכים לכם...
צוות מדריכי הקבוצות הדתיות באיגי צעירה.
אלקנה ודרור