בקרוב זה יתברר.

בקרוב זה יתברר.

בסקרים לא נתנו להם שום סיכוי. אז מה? 2 סקרים שונים שנערכו באותו יום ניבאו לאותה מפלגה (ליברמן) 7 מנדטים בראשון, ו15 מנדטים בשני. אין מה להתייחס אליהם, אבל בקרוב מאוד תתברר מי היא ההפתעה האמיתית של הבחירות האלה. עלה ירוק בפנים עם לפחות שלוש מנדטים. קדימה יורדת למתחת לשלושים מנדטים. סקרים זה בולשיט, לא מייצג אותי, או את החברים שלי, או את עשרות אלפי האנשים שלא יכלו לענות לאותם סקרים כי אין לנו קו טלפון פרטי של בזק שדרכו נעשו רוב הסקרים. קיצר הכל בולשיט. נתראה מחר בבוקר.

אני לא יודע.

אבל אני גם לא מתיימר לדעת, בניגוד לסוקרים. במערכת בחירות הקודמות עלה ירוק בכלל לא היו קרובים לאחוז החסימה עפ"י כל הסקרים. מה קרה בסוף, בת'כלס? היו חסרים להם בסביבות ה5,000 קולות כדי להכנס. הפעם בסקרים אנחנו קרובים מאוד לאחוז החסימה. תסיק לבד את המסקנה.

ק ש ר

New member
אבל אם הסקרים גם ככה לא מדייקים

אתה לא יכול לדעת לאיזה כיוון הם לא ידייקו הפעם

נכון, אבל...

לגבי הנושא של עלה ירוק, באופן מגמתי אף אחד לא נותן להם סיכוי, ותמיד הם קרובים מאוד להפתיע, בדיוק כמו בבחירות הקודמות. תעשה אחד ועוד אחד ואתה תבין, במוקדם או במאוחר, לפני כולם או איתם, שהיום זאת כבר עובדה- עלה ירוק בפנים!

המסקנה היא שכשאנשים אומרים

שהצעירים במדינה הזאת הם אנשים די מחורבנים, הם צודקים.

אתה צודק במאה אחוז.

בואו נבחר בפרס בפעם ה8945746. או יותר טוב, בוא נבחר ביבי!!! כן, בוא נעשה את זה!! העובדות בשטח הן שכבר שנים על גבי שנים אותם אנשים רק במסווה שונה מושכים את כולכם באף, ואתם לא שמים לב, או כן שמים לב אבל בוחרים להתעלם. יורקים עליכם בפרצוף ואתם חושבים שזה גשם. אז לא. באמת שלא. נמאס מאותם אנשים, עם אותם רעיונות, שכבר שנים לוקחים אותנו לאותו מקום: שום מקום!!! אם תרצה ואם לא, בסוף נחליף את כל ההנהגה הישנה. ואנחנו נעשה את זה עם ג'ויינט גדול ושמן. מספיק. שנים הלכנו אחריהם כמו עדר כבשים. היום זה נגמר! היום לוקחים את הצעד הראשון בדרך לשינוי מוחלט של ההנהגה שבועטת לנו בתחת כבר שנים, לוקחת לנו את הכסף, עושה מה שבראש שלה, צוחקת לנו בפנים, ואנחנו כמו ילדים טובים חוזרים ומבקשים עוד. אז היום זה נגמר.

אין לי כל בעיה עם דם חדש

אבל כשהדבר העיקרי והראשון בראש של הדם החדש הזה הוא נושא ליגליזציה של סמים, תסלח לי אם אני 'אהמר' שוב על ההנהגה הישנה.

הימחל

New member
תצביע מחל נתניהו

כל מפלגה אחרת זה הימור. אין טעם להמר ומסוגל להתמכר להימורים

אם אין לך משהו חכם להגיד אז תשתוק.

ועכשיו אין לך שום דבר חכם להגיד. קראת בכלל את המצע שלהם? אני יודע שלא, כי אם כן הייתי יודע שהם לא בעד לגליזציה מלאה, אלא דה-קרמיניליזציה, כלומר שזה לא יהיה עבירה פלילית. משהו כמו לא לשים חגורה ברכב פרטי. כמו כן המצע שלהם הוא ירוק לחלוטין עם תמיכה מלאה בסטודנטים, חיילים משוחררים, איכות הסביבה, וכן, גם תמיכה בצמח הקנביס, שלמקרה ולא ידעת (ואין לי ספק שאתה לא יודע, תוכי קטן וחמוד של אל-סם) משמש לכל כך הרבה דברים מעבר לעישון, תתחיל בבדים, תרופות, ותסיים באנרגיה ירוקה. אבל תמשיך לצעוק ססמאות. כמו שאמרתי קודם, את המהפך שלנו אנחנו נעשה אתכם או בלעדיכם, עם ג'ויינט ריחני ושמן, ועם חיוך גדול גדול על הפנים.

הימחל

New member
אני לא מבינה מה אתה רוצה רק ביבי

למה התכוונת? לך להצביע למחל מספיק להתפלסף

שום מחל ושום נעליים.

והייתי מציע גם לך לא לבזבז את הקול שלך על המפלגה האיומה והנוראה הזאת שהביאה את ישראל לשפל שלא היה כדוגמתו. מההודעה שלי נטפה ציניות, אבל משום מה לא קלטת אותה. עצוב. לא יקום ולא יהיה- מי שמצביע מחל מבזבז את הקול שלו. כנ"ל קדימה כנ"ל עבודה. הגיע הזמן לאנשים חדשים, שנגע השחיתות עוד לא דבק בהם, אנשים עם אידיאלים שמחוייבים לקהל הבוחרים שלהם (תזכירי לי איפה ביבי היה בדיוק בהתנתקות...?). לכן אני אומר היום שימו את הקול שלכם למפלגות הקטנות- הגמלאים, הירוקים,עלה ירוק, חץ, אפילו מרזל, העיקר להעיף את ההנהגה הישנה מהכנסת. נגמרו הימים שהיינו תמימים והלכנו אחריהם כצאן אל הטבח. היום זאת ההזדמנות שלנו להגיד "לא עוד!!!" ולהצביע לאחת המפלגות הקטנות, לא משנה איזה. בכל מקרה בשום אופן לא להצביע לאחת המפלגות הגדולות, הדשנות, המזלזלות, המושחתות שנמצאות היום בשלטון. שימו עלה ירוק בקלפי!! למען עתיד ילדכם, הסביבה ובכלל!!!

הימחל

New member
הסקרים לא נכונים. הסקרים זה המצאה ש

התקשורת לא תבחר בשבילך. אתה מסוגל להחליט לבד. הצביע מחל

אמורוסו

New member
ראש עלה ירוק אמר שתומכיו נסעו

לפול מון בתורכיה וזה בעיה מבחינתו. זה נכון ?

בהחלט נכון...

כי עם יצא ככה שבדיוק היום יש ליקוי חמה מלא בטורקיה, ונערך שם פסטיבל טראנס שנמשך שבוע שלם, ומשך אליו המוני ישראלים צעירים בעלי זכות הצבעה שבוודאות מוחלטת היו נותנים את הקול שלהם לעלה ירוק (לפחות 85% ללא ספק). הקטע הכי מצחיק זה שעקב מזג אוויר סוער ביותר יכול להיות שעוד יבטלו את כל הפסטיבל הזה לחלוטין, ככה שיצאנו קירחים משני הצדדים- גם פספסנו קרחנה מטורפת וגם לא הצביעו לעלה ירוק.

למעלה