בקרוב ג'קו חוזר!

בקרוב ג'קו חוזר!

חבר'ה תתכוננו עוד אין תאריך קבוע ואני מעריך שיהיה בקרוב ממש....ההרכב המתחדש טוחן חזרות! מה שאומר בקרוב זה יחזור!
יש למה לצפות!. בנוסף כמו שכבר אמרתי כאן התקשרתי למרים האמא של... דיברתי איתה ואיחתי לה ברכות מכל הפורום!
אז חברים חכו חכו עוד קצת ויהיה בסדר! תהיה הופעה גדולה בקרוב ואנחנו כפורום נהיה ונהנה מהחזרה. בכלל בקרוב נפתח פה אשכול מסודר של איחולים לג'קו לשנת 2009!. אני עכשיו באמצע המאמר "2009 השנה של ג'קו" חחחחח מקווה שלא יהיו קטילות הפעם
אני יכתוב את כל התחזיות שלי למה זאת השנה של ג'קו. I WISH אז ג'קו מחכים לך ומתגעגעים! מאוד אפילו... אני רואה את הספישל ג'קו שהיה בתקופת כוכב נולד בוי או די. איזה כייף איזה געגוע... וואו. אצרף את החידוש של ג'קו לFAITH NO MORE http://www.youtube.com/watch?v=Wim-pDZChVw

נטע018

New member
ווואייי... סוף סוף!!

עכשיו... יש לי שאלה- יש אפשות לקבל עידכון לפלאפון אם יש הופעה?
כי אני מתגייסת יום רביעי.. ואם יש אפשרות לקבל אס.אמ.אס.. כשיש הופעה... לא יודעת אם יעזור.. אבל בכל זאת רוצה לדעת כשתיהיה!!

מוזמנת לשלוח לי בפרטי

את המס' שלך ואני בכיף אשלח לך כשמשהו כאן יהיה ברור. כרגע אלה החדשות. מקווה מאוד שתוכלי להשתחרר להופעה ברגע שתהיה כזאת. בכלל שיהיה הצלחה בשירות שלך! לבנות זה עבור מהר:)

Nova5

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif - חדשות טובות

מעניין מה יהיה הפורמט של ההופעה החדשה?.... אור בהצלחה עם המאמר החדש.

אסתילי

New member
תודה על הקישור לביצוע המדהים של השיר הזה

תודה אור, מזמן לא כתבתי פה למרות שאני מתעדכנת מידי פעם. אשמח מאוד לאיזו הופעה של ג'קו בקרוב...וגם להשתמע! שבוע נעים. לכולם.

למעלה