בקרוב בVOD

לא זה מה שפיללנו...

אנחנו לערוץ נוסטלגיה של החינוכית ב"ה גם של ערוץ הילדים יכול להיות נחמד אולי שישלבו בין כולם ויעשו קטיגוריית נוסטלגיה של כל התכנים.

porky169

New member
אין סיכוי של ערוץ הילדים

ערוץ הילדים נכון לעכשיו לא מוכן בשום אופן להחזיר שום תוכנית נוסטלגית גם לא תוכניות אקשן נוסטלגיות כמו מייטי מקס וכאלה מה שנותר זה רק לקוות שג'וניור או ג'טיקס יקנו איזו סדרה נוסטלגית חוץ מכל אלה שטחנו אותם עשרות ואלפי פעמים בערוץ 23

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif יש הרבה סדרות נוסטלגיות

שלא שודרו בערוץ 23/ערוץ 1 בשנים האחרונות, ושכדאי להוט לשלב אותן בערוץ הנוסטלגי ב-VOD, כמו היער הירוק, בולי, הנעלולים, הקטקטים וכו' וגם סדרות מצולמות כמו פלאי קלעים, הופה היי וכו'.

Lady in red2

New member
מדובר בסדרה ישנה ששודרה בחינוכית

בהשתתפות אדם, דפנה דקל, צחי נוי ועוד כמה ששכחתי. היה מסופר בה על שחקנים שמעלים הצגות ילדים והראו גם מה קורה מאחורי הקלעים. פרטים נוספים

porky169

New member
היא לא שודרה בחינוכית

היא שודרה בערוץ הראשון! יש הבדל בין החינוכית לערוץ הראשון וכאמור הערוץ הראשון שמרני מאוד בנוגע לארכיון שלו

Lady in red2

New member
אוקיי, טעות שלי

בפעם האחרונה שראיתי את זה הייתי בגיל שלא ממש שמתי לב לפרטים כאלה.

porky169

New member
חחחח לא צריך להיות גאון כדי לדעת

שבחינוכית יש את הסמל המוזר הזה ובכללית יש את העיגול הזה שמסתובב סביב עצמו(לוגו שיש אותו עד היום בעצם)

Lady in red2

New member
נכון, אבל אני לא בדיוק זוכרת איזה

סמל היה בתוכנית שראיתי בגיל 6-7.

alonfr22

New member
ושכחנו גם את

זנב לחדשות שהייתה מהנה ביותר עם הבובות ריץ' רץ' רחוב סומסום עם שרי צוריאל בתפקיד קיפי רכבת ההפתעות זהו זה תופסים ראש

porky169

New member
אוכס

חלק מהסדרות של החינוכית וחלק של הערוץ הראשון ריץ' רץ' ותופסים ראש הן של הערוץ הראשון(הכללית) והשאר של החינוכית

nadav1232

New member
../images/Emo9.gifנצל"ש - שאלה

מתי יעלו עוד אנימות יפניות ל - VOD?

DIGIPOPOO

New member
הקטגורייה באחריות "האוזן השלישת"

מכך שאין לוח זמנים מדוייק אך אעביר את השאלה.

KobiBryantLA

New member
דיגי מה עם השאלה שלי על..

שישי חי ובועט?? לא חזרת אליי בנוגע לזה..

למעלה