בקרוב.....בקולנוע...

fight club

New member
בקרוב.....בקולנוע...

Training Day דנזל וושינגטון איתן הוק-פעולה-מתח Corky Romano-כריס קטן-קומדיה MONSTERS.INC וולט דיסני ג´ון גודמן בילי קריסטל-מצוייר The One - ג´ט לי פעולה From Hell - ג´וני דפ התר גראהם-אימה Bandits -ברוס וויליס בילי בוב תורנטון קייט בלנצ´ט - קומדיה פעולה Riding in Cars With Boys דרו ברימור - קומדיה 13 Ghosts -שאנון אליזבת - אימה K-PAX-קווין ספייסי ג´ף ברידג´ס- קומדיה The Wash- סנופ דוג דר. דריי - קומדיה-דרמה Behind Enemy Lines-אוון וילסון ג´ין הקמן פעולה Harry Potter and the Sorcerer´s Stone-הרפתקאות למטה האתרים לסרטים fight club

fight club

New member
דרך אגב...

שמעתם שהתחילו להפיק את גברים בשחור 2 את אקס מן 2 את דרדיוויל ספיידרמן מגיע אלינו במאי 2002 מלחמת הכוכבים מתקפת הקולנס יוצא גם במאי 2002 ועלי שמבוסס על המתאגרף מוחמד עלי שמשחק אותו ויל סמית? דרך אגב ב-2004 יש שרק 2 וב-2003 אמריקן פאי 3 ושעת שיא 3 יצאו לדרךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

fight club

New member
מי שלא ראה את..

אמריקן ביוטי גוסט דוג מועדון קרב ספרות זולה וג´קי בראון הוא הומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גיל051

New member
מה אתה אומר על ג´קי בראון ?

אני אוהב סרטי מאפיה ... אני לא יודע אבל ה"ג´קי בראון " ממש מוכר לי .. עם מי זה ..?

goldi san

New member
זה סרט די נחמד. של טרנטינו, כן?

לא איזה מאסטרפיס אבל בסדר. עם סמיואל ל ג´קסון. וזאת שמשחקת את ג´קי בראון שאני לא זוכרת את שמה. אגב אני די מסכימה עם הרשימה החיננית של מושא התגובה שאליה אני מגיבה- במיוחד לחלק של גוסט דוג!

ylikonen

New member
והם מתלהבים בצדק

זה אחד הסרטים הגאונים שיצאו איי פעם

dylan

New member
אל תדאג

אנחנו עדיין חושבים שאתה מגניב ומאוד מיוחד

ylikonen

New member
מה אתה מתלהב?

שם פה איזה 4 הודעות ברצף כי לא עונים פה ומשחק אותה מבין בסרטים מה הבעיה לבדוק את הסרטים שיצאו באתר כמו www.joblo.com אל תגיד שזה לא משם כי יש עוד מלא אתרים וזה לא הפואנטה שלי אתה פשוט מתחיל להפציץ בשמות של סרטים ואני בטוח שלא כולם יגיעו לארץ (כמו 13 רוחות(זה ההרגשה שלי)) וכותב שמי שלא ראה את הסרט הזה והזה הוא הומו וחוץ מזה שכחת דיי הרבה סרטים שיגיעו לפני מה שכתבת

למעלה