בקרוב במרתף10...

בקרוב במרתף10... ../images/Emo54.gif

יום ה', 6.4, 22:00 ==================== "בגלל הלילה" ערב משירי תרצה אתר לאורה ריבלין ושילה פרבר נפגשות על במה אחת לערב מרגש וסוחף שכולו משירי תרצה אתר בעיבודים חדשים. בין השירים: "בלדה לאשה", "חולם על נעמי", "אהבה יום יומית", "בגלל הלילה", "אל תקנה לי ורד", "הלילה הוא שירים", "תפילת יומולדת", "בלדה על נערי שגדל" ועוד. לאורה ושילה נפגשו לראשונה בערב "זהירות מהמרווח" לזכרה של ענבל פרלמוטר שנערך בצוותא לפני כשלוש שנים. לאורה התרשמה מהכישרון, שילה נשבתה בקולה וכך החליטו השתיים לשתף פעולה. בימים אלו משחקת ריבלין בהצגה אונור בתיאטרון בית לסין ובקרוב תצטרף לשחקני הטלנובלה "השיר שלנו". שילה פרבר הוציאה לאחרונה את אלבומה השני "מתוק שחור" שזוכה לביקורת נלהבות. לאורה רבלין – שירה שילה פרבר – שירה וגיטרה, עיבודים והפקה מוסיקלית ספי אפרתי – קלידים, בס ושירה מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

ADVAM4

New member
אווו!!!!!../images/Emo2.gif

לדעתי.. זה ממש כבוד לשילה.!! יופי של הישג :) חחח ובקשר לציורר חחחחח אמממ אחלה יצירה!:) אממ מישהו יודע אם זאת הופעה חד פעמית?.. או שזה סבב?

As I Am

New member
זהירות מהמרווח. ../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

הו, איזה שיר נהדר~ אבל - המרתף10 - חיפה - גדול עליי. הו וואל.

המרתף דוקא קטן ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, יש עוד הופעה או שתיים של ההפקה הזו באזור ת"א. צפוניים ואוהבי מרתפים מוזמנים למרתף.

As I Am

New member
אני אוהבת מרתפים, ../images/Emo103.gif

[הפגישות של איגי הן במרתף, הברנוער של האגודה במרתף, אפילו העבודה שלי במרתף, נו]. הבעייה בעיקר תהיה למצוא מקום לינה ראוי בחיפה כשלא אוכל לחזור אחרי ההופעה מחוסר בתחבורה ציבורית, והכל. p: מה לעשות, הרחוב לא קוסם לי. :x

ברחובות שלנו, יש קסם מיוחד...

יש את הרכבות הליליות לשדה התעופה שעוצרות בת"א. מצד שני, אם את מגיעה מחצור הגלילית, למשל, זה לא ממש יעזור לך :)

רכבת לילה לקהיר

הצצתי באתר של רכבת ישראל (כי כדאי שאדע אחת ולתמיד היות והרבה אנשים שואלים) וראיתי שאכן יש החל מ-1:40 כל שעה רכבת לת"א. זה אומר שאחרי ההופעה צריכים לשרוף קצת זמן עד שתצא הרכבת אבל זה בערך שעה לשרוף. הרכבת אינה קרובה למרתף 10 אבל יש תחנת מוניות ממש קרובה ועבור משהו בסביבות 30 ש"ח יקחו אתכם לרכבת. חן חן שגרמת לי לבדוק. עכשיו אני יודע שזה אפשרי
* בכל מקרה, ממליץ לך לבדוק בעצמך ולודא שזה אכן כך.

שלמונזה

New member
5.4 במועדון התמונע בת"א../images/Emo168.gif

5.4 יום רביעי בשעה 22:30 - בגלל הרוח- ערב משירי תרצה אתר במסגרת פרוייקט "פואזיקה" השחקנית לאורה ריבלין ושילה פרבר חברו יחד לערב קסום בו יבצעו כמה משיריה היפים של תרצה אתר בעיבודים חדשים ומפתיעים: "פתאום עכשיו פתאום היום", "אני חולם על נעמי", "תפילת יום הולדת", "אהבה יומיומית", "בלדה לאשה" ועוד... לאורה ריבלין: שירה, שילה פרבר: שירה וגיטרות, ספי אפרתי: בס וקלידים 65 ₪ ב- 29.4 הופעה רגילה במועדון התמונע

Margarita chum

New member
תרצה אתר...

הלא היא מחברת הקלאסיקה הגדולה: "האריה שאהב תות". חחח ספר ילדים חובה בכל בית

למעלה